Jump to content

Anthos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anthos

  • Ημ. Γέννησης 03/01/1985

Anthos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σου φιλε, διαβασα στο thread του G810 οτι το εκανες hack με το hellocarbide με καποια ειδικη εκδοση για G810. Μηπως μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτη ή που μπορω να τη βρω γιατι ψαχνω αλλα δεν βρηκα κατι. Ευχαριστω προκαταβολικα.

    :)

  2. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες για απάτη όσον αφορά το gps; Επειδή η συσκευή έχει ενσωματομένο δέκτη για gps. Εκτός και αν εννοάς κάτι άλλο.
  3. Α ναί ξέχασα να πω πως για το garmin 5 όταν το τρέξεις μένει ένα process το TSRautostart (κάτι έτσι) και όταν το κάνετε terminate με κάποιο task manageρ δεν τρώει την μπαταρία (έτσι διάβασα κάπου, δεν είμαι σίγουρος εγώ για να είμαι ειλικρινής) (α επίσης πρέπει να σβηστεί (η αλλαγή της ονομασείας του) και ένα dll για το garmin αλλά ξέχασα πως το λένε, έχει μέσα τη λέξη card****.dll..... cardreader.dll νομίζω). Hack το έκανα όπως και τα ΝΟΚΙΑ me το hellocarbide και το installserver.exe Όσοι το έχετε ψάξει το θέμα ίσως να τα έχετε ακουστά. Για το hellocarbide όμως υπάρχει κάπου ένα ειδικά για τα G810. Εγώ αυτό χρησιμοποίησα. Η φάση είναι ότι με κάποια firmware το hellocarbide κάνει reset αμέσως. Το κόλπο είναι να πατήσετε menu1 και αστραπιαία (μιλούμε για χιλιοστα του δευτερολέπτου) να πατήσετε το δεξιό κουμπί (που γράφει yes). Αν το κάνετε αρκετά γρήγορα θα γινεί patched το κινητό (το hellocarbide θα κρασάρει παρεπιμπτώντος) αυτο σημαίνει πως δούλέψε. Αν σας κάνει επανεκκίνιση το κινητό σημαίνει πως δεν ήσταν αρκετα γρήγοροι. Πιο πρίν όμως θα πρέπει να έχετε τρέξει το x-plorer (και να το αφήσετε στο background) γιατί μετά το hellocarbide ΔΕΝ θα μπόρετε να τρέξετε άλλα προγράμματα (μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση). To ρυθμίζετε να σας δείχνει κρυμμένα αρχεία κ.τ.λ και κάνετε αντιγραφή το installserver στο C:\sys\bin Αν δεν το βλέπετε σημαίνει πως κάτι κάνατε λαθος με το hellocarbide. Μετά κάνατε μια επανεκκίνηση. Εγώ εγκατέστησα και το rompatch αλλά δεν ξέρω αν είναι ανάγκη (ακολουθούσα τις οδηγίες για το N95). Το έκανα όμως καλού κακού, το έτρεξα, πάτησα σε 2-3 διαφορετικά μενού στην τύχη (ότι πατούσα μου κράσαρε το rompatch για αυτό δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζετε). Και βασικά αυτό είναι. Όλη η ιστορία βασικά είναι το hellocarbide. Πρέπει απλά να είσαι πολύ πολύ πολύ γρήγορος.
  4. Εγώ το κινητό το έχω εδώ και 4-5 μήνες και μπόρω να πω τα εξής.¨ Άπο εφαρμογές καλά τα πάει αλλά υπάρχουν αρκετές δυσκολειές κάποτε στην εγκατάσταση τους λόγο των certificate. Πριν λίγες μέρες όμως κατάφερα επιτέλους και το έκανα hack επιτυχημένα και ησήχασε η ψυχούλα μου. Και nokia maps έχω βάλει και nokia internet radio. Ότι θέλω μπόρω πλέον να εγκαταστήσω χωρίς να σταματά λόγω εσφαλμένων certificate. Τώρα αν το ίδιο προγραμμα δεν δουλέυει λόγο ασυμβατότητας είναι άλλη ιστορία. Αλλά συνήθως αν κάτι δουλέυει σε Ν95 τότε σχεδόν σίγουρα θα δουλέυει και στο G810. Τώρα απο μπαταρία. Εγω την βρίσκω παρα πολυ καλή αλλα απο την μέρα που το έκανα hack μου φαίνεται πως αντέχει πιο λίγο. Δεν είμαι και σίγουρος όμως. Για ένα μέσω χρήστη πιστέυω πως μπορεί να αντέξει μέχρι και 2-3 μέρες. Το gps είναι αρκετά καλό αλλα κάποτε δεν βρίσκει έυκολα σήμα. Με τις μέρες του είναι. Τώρα που ήρθα και πίσω Κύπρο για διακοπές και έχω αυτοκίνητο είμαι πιο ικανοποιημένος επειδή εν κινήση βρίσκει σαφώς πιο έυκολα. Αλλά και αν σας δυσκολέψει λίγο να βρεί σήμα στο αυτοκίνητο μόλις καταφέρει να το βρεί πολύ δύσκολα θα το χάσει. Υ.Γ Αν έγραψα κάτι λαθος συγχωρέστε με αλλά έχω ένα πονοκέφαλο τοοοοοσο.
  5. Σωστές είναι οι επιλογές που σου βγάζει. Το συνδεδεμένο που λέει είναι το ενσωματομένο. Για το ότι δεν βρίσκει σήμα είναι λόγω του ότι δεν έχει δυνατή κεραία απο ότι φαίνεται το κινητό, εμένα σήμα βρίσκει μόνο όταν το αφήσω πάνω στο μεταλικό του παραθύρου μου και σήμερα κατάφερα και βρήκα σήμα στο πανεπιστίμιο μου, είχα όμως πρώτα ενωθέι σε wireless δίκτυο στο πανεπιστίμιο και όταν άνοιξα το google maps μετά απο λίγο μου είπε πως βρήκε σήμα απο δορυφόρους (το google maps κυρίως δουλέυει βάση δικτύου), όταν εκκίνησα απο μόνο του το garmin όμως στο πανεπιστίμιο δεν κατάφερε να βρεί σήμα, ίσως το google maps επειδή ήταν ενωμένο με το wireless να το βοήθησε να βρεί σήμα.
  6. Είχα και εγώ κάποτε πρόβλημα με αυτό. Δοκίμασε να το κατεβάσεις απο αλλού και κάποιο σε κάποια φάση θα δουλέψει. Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς για να σου πώ και έκδοση είναι αυτή που δουλέυει επειδή ούτε εγώ το έχω εγκατεστημένο.
  7. Ε δυστυχώς πάντα υπάρχουν ανθρώπο που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους. Είναι ωραίο κινητό όμως και είναι κρίμα να το επιστρέψει κάποιος επειδή δεν καταφέρνει να το δουλέψει. Δεν είναι και δύσκολο, απλά πρέπει να ξέρεις τι να πατήσεις και μετά είναι σκέτη απόλαυση. Γι'αυτό προσπαθώ και εγώ με ότι ξέρω να βοηθήσω. Έπαιξα λίγο παραπάνω με το gps και δούλεψε και το ενσωματομένο το "δεδομένα gps" και ένα άλλο πρόγραμμα που είχα. Το μόνο ρε γμτ που είναι αδύνατο το σήμα του, αν το μετακινήσω απο το παράθυρο πάει απο 5 συνδεδεμένους δορυφόρους σε 1-2 και θέλεις μίνιμουμ 3 για να δουλέψουν τα προγράμματα πλοήγησης. Κάτι θα σκεφτώ όμως, φτάνει που δουλέυει.
  8. Σου έγραφα ενα μήνυμα τώρα φίλε αλλά αναγκάστικα να το σβήσω και να το αλλάξω επειδή το γ****ο ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το άφησα ανοιχτό αλλά το απο κάτω της οθόνης άγκιζε το σίδερο του παραθύρου και απο ότι φαίνεται το βοηθάει να δυναμώσει η κεραία του (πρόσεξα πως όταν το σηκώσω πάει απο 3 γραμμες σε μία). Νάσε καλά φίλέ, χωρίς την βοήθεια σου μπορεί και να μην τα κατάφερνα ποτέ.
  9. Που λές, vagelisda. Πήρα σήμερα το κινητό και έκανα ότι έχεις γράψει στο μηνύμα σου πιο πάνω, ξεκλείδωσα το κινητό (κανονικά το id του κινητού που βάζεις για να σου δώσει το κωδικό είναι πάντα 10 νούμερα; γιατί εμένα ήταν 9). Έβαλα και κάτι χάρτες, τους ξεκλείδωσα και αυτούς. Πήγα σε ένα ανοιχτό μέρος για 5-10 λεπτά και το έβαλα να μου δείξει για το που είμαι, να μου δώσει δηλαδή τις συντεταγμένες. Δυστυχώς μέχρι να φύγω μου έλεγε πως ψάχνει πιο ακριβές σημα (κάτι έτσι, το έχω στα αγγλικά εγώ). Άυριο που θα έχω παραπάνω ώρα στη διάθεση μου και θα δώ αν δουλέψει. Εσένα πρώτη φορά πόση ώρα σου πήρε για να βρεί σήμα;
  10. http://bp1.blogger.com/_H4zNde2vptU/Rr7TzDkFVvI/AAAAAAAAAI8/6us4AQVMl74/s1600-h/pos.jpg Απο Κύπρο είμαι και το κινητό απο Ουγγαρία το έχω πάρει. Αυτό το μενού στη φωτογραφία πιο πάνω στο κινητό σου δεν υπάρχει; Αν πας στα εργαλεία δεν σου έχει ένα πρόγραμμα που ονομάζετε Δεδομένα GPS; Ε αυτό είναι το ενσωματομένο πρόγραμμα που σου λέει απλά τις συντεταγμένες για το που βρίσκεσαι. Αφού και άλλους που ρώτησα στο φόρουμ εδώ το έχουν, δεν είναι απ'το πουθενά που τα σκέφτομαι και τα γράφω. Το έχω ψάξει το θέμα. Οι ρυθμίσεις του αυτού είναι στα στις ρυθμίσεις, στο πρώτο υπομενού και μετά τελευταία επιλογή νομίζω. Σου έχει να διαλέξεις μεταξύ bluetooth, network και ενσωματομένου. Μην με παρεξηγείς, εκτιμώ πολύ τη βοήθεια που προσφέρεις για όλα εδω μέσα αλλά κάτι ξέρουμε και εμείς, για να επειμένω τόση ώρα για ενσωματομένο πρόγραμμα σημαίνει πως υπάρχει, μπορεί εσύ απλά να μην το έχεις τρέξει.
  11. Πορείες και δρόμους φυσικά και δεν θα δείξει χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης. Τις συντεταγμένες όμως για το που είσαι ναι. Αφού υπάρχει ενσωματομένο πρόγραμμα για ειδικά αυτό το σκοπό.
  12. 450 ευρώ κάνει το G810 στην Ελλάδα;;; Εδώ στην Όυγγαρια το πήρα για 320 και τώρα έχει πέσει στα 300.
  13. Κοίτα αυτές τις 3 φωτογραφίες που έχω επισυνάψει και τα συμπεράσματα δικά σου. Δεν είναι και οι καλύτερες μου που έχω βγάλει αλλά αρκετά καλές πιστέυω. Σε σύκριση με το D900i που είχα παλιά και νοουμένου οτι είναι κινητό εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα αν υπάρχει έξω άλλο κινητό καλύτερο απο αυτό, δεν ξέρω επειδή δεν το έχω ψάξει και πολύ. Και οι ρυθμίσεις δεν είναι και καμιά ολόκληρη ιστορία. Απλά νομίζω εργοστασιακά έρχεται η ευκρίνεια σαν επιλογή "κανονικη" (που είναι και λογικό επειδή χωρίς εξωτερική μνήμη το κινητό θα γεμίσει αρκετά γρήγορα) και απλά εσύ το βάζεις στο "υψηλή". Τα iso και αυτά δεν τα έχω πειράξει μέχρι τώρα. Για το GPS τελικά δεν είμαι σίγουρος. Στις επόμενες μέρες που θα έχω περισσότερο χρόνο θα το ψάξω περαιτέρω και θα δω τι συμβαίνει. Για το σήμα επειδή δεν έχω και μιλήσει πολύ δεν μπόρω να εκφέρω γνώμη. Καλά μου φαινέται όμως, φυσικά είμαι και ακριβώς στην μέση μιας μεγαλούπολης οπόταν λογικό είναι να πιάνει καλά. Προσωπική μου γνώμη όμως είναι πως καλύτερα να σου πέσει η γραμμή παρά να σου γίνει το κεφάλι ψητό.
  14. Δυστυχώς δεν το έχω μαζί μου. Είναι στον τεχνικό ακόμη (τελικά άδικα απο ότι καταλάβα). http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200808/20080827095037187_SGH-G810_UG_Open_Greek_Rev._1.1_080826.pdf Εδώ έχει το ελλήνικο εγχειρίδιο.(Το κανονικό, όχι αυτη την πεντάφυλλη χαζομάρα που εχουν μέσα το κουτί). Αν σε κάποιες ρυθμίσεις χαθείς, κοίταξε το και μπορεί να σε βοηθήσει. Που λες. Πήγαινε ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις εφαρμογών -> φωτογραφική -> εικόνα Κοίταξε αν η ποιότητα δεν είναι στο "υψηλή" τότε πρέπει να το βάλεις εσύ και ξαναδοκίμασε να βγάλεις φωτογραφίες.
  15. Χμμ... Απο ότι θυμάμαι πας στις ρυθμισεις, και μετά νομίζω είναι το πρώτο υπομενού που πρέπει να έχει τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής (κάπου στο τέλος, θα έχει στο εικονίδιο μια κάμερα). Εκεί μέσα πρέπει να έχει την ευκρίνεια κάμερας και αλλο μερικά άλλα. Αν θες τα αλλάζεις και όταν λειτουργείς την κάμερα πατώντας το πάνω αριστερά κουμπάκι νομίζω αλλά όταν πας απο εκεί λείπουν μερικές επιλογές. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στις επιλογές που σου έγραψα αλλά όπως προανάφερα δεν έχω το κινητό μπροστά μου και οτι σου λέω είναι αποκλειστικά εκ μνήμης. EDIT: Α, ευχαριστώ που τσέκαρες αυτό που σου ζήτησα. Τελικά απο ότι φαίνεται δεν είναι τεχνικό το πρόβλημα στο GPS μιας και το λέει σε τόσους πολλούς. Πωπω, νιώθω σαν ******ς τώρα που το έχω στον τεχνικό μια εβδομάδα. :O
×
×
  • Create New...