Jump to content

petgiat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petgiat

  1. Καλή τύχη σε όλους! Ευχαριστούμε myphone!!
  2. Γεια σας παιδες...εγω για καποιους λογους δεν πληρωσα δυο προιοντα που πηρα και δεν με αφηνουν να κανω αλλη αγορα...τωρα τι γινεται??? τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να ξαναγορασω???
  3. Γειά σας παίδες...έχω κι εγώ το 6710 και απο τη μέρα που το πήρα μου βγάζει πάνω δεξιά ένα φακελάκι που αναβοσβήνει...ξέρει κανείς γιατί?? Πως φεύγει αυτό απο εκεί??? Ευχαριστώ..!!
  4. γεια σας παιδες...!!! εχω κι εγω το 6710 και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματακια...δεν μου πιανει καθολου το gps, κι αν πιασει θα αργησει παρα πολυ να πιασει δορυφορους...παραδειγμα εκανα διαδρομη λαμια πατρα και δεν ειχε καθολου σημα gps. μηπως ξερει κανενας τι παιζει...??? 2ον..το κινητο ξερετε αν χακαρεται με τον κλασσικο τον τροπο που λενε στα forum??? ευχαριστω...!!
  5. Ναι μου περασε ενα τετοιο patch...αλλα απο εδω και περα δεν ξερω τι να κανω..!! τι οποιες unsighned εφαρμογες περναω δεν τις τρεχει...!!
  6. γεια σας παιδες...μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι ειμαι λιγο ασχετος...??!!!! εχω το 6710 navigator...μπορει να μου πει καποιος αν χακαρεται...???? εχω κατεβασει υπογεγραμμενο το hello αλλα στα διαθεσιμα patches στο 2ο μερος (αφου ειναι fp2) δεν υπαρχει καπου η συσκευη μου...οποτε μονο με το 1ο βημα δεν παιζουν οι εφαρμογες... ευχαριστω...!!!
  7. ευχαριστω για την απαντηση αλλα και παλι δεν καταλαβα που να απευθυνθω...που να γραψω το προβλημα...???!!! οι εφαρμογες ειναι το "nAlertMe" και το "waterbox"...παταω πανω τους αλλα δεν κανουν τιποτα...καμια ανταποκριση...
  8. οι εφαρμογες ειναι το "nAlertMe" και το "waterbox" ...και τα δυο τα εχω κανει εγκατασταση αλλα δεν ανοιγουν καν...
  9. καλησπερα παιδες...εχω το 6710 navigator...μηπως ξερει κανεις πως χακαρεται και εαν χακαρεται...??? εχω παρει υπογεγραμμενο το hello...εγινε η εγκατασταση... γινεται εγκατασταση εφαρμογων αλλα δεν ανοιγουν...κανω κατι λαθος ή απλα δεν χακαρεται??
×
×
  • Create New...