Jump to content

ElMouZ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ElMouZ

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ElMouZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Bayern7 ευχαριστώ πολύ για την απαντηση... Ισως επανελθω αν κολλησω καπου... Οσον αφορα την σύνδεση για κοινη χρήση αρχείων που θελει να κάνει ο neo24gr ας μην ξεχάσει ολοκληρώνοντας να δηλώσει κοινή χρήση στους φακέλους και τα αρχεία που επιθυμεί να χρησιμοποιεί κι απο τα δυο του pc. Δηλαδή, για παραδειγμα, με δεξί κλικ πανω στα Έγγραφα του να μπει απο τις Ιδιοτητες στην καρτελα Κοινή Χρήση κι εκει να επιλέξει την κοινή δικτυακή χρήση του συγκεκριμένου φακέλου για να μπορεί να τον διαχειριζεται κι απο τα δύο μηχανήματά του... Α ναι! Και φυσικα να εισάγει Wep κλειδί για να μην έχει αλλος προσβαση στα δικτυακά του δεδομένα... Φιλικά...:polarbear:
  2. Δεν γνωρίζω πως να κάνω κάτι τέτοιο...και μάλλον αυτό ειναι που ψαχνω να βρω...κάτι με αλλαγες IP απο συσκευη σε συσκευη και συγκεκριμένα dns δεν εννοεις; Σε παρακαλω αν ξερεις πες μου τα βημα βημα για να τα καταφερω... Ευχαριστω
  3. Πρόσφατα η Vodafone μου εδωσε για isdn συνδεση στην shared γραμμή του OTE το jetspeed 520 ενω μέχρι τώρα είχα το linksys wag354g με την Forthnet... Σαφώς το Wag αν και καπως δυσχρηστο, με διευκόλυνε κι ενσυρματα κι ασύρματα στις συνδεσεις μου. Εχω βρεθει σε δυσαρεστη θεση τωρα που ξεβολευτηκα με τη μια και μοναδική ethernet θύρα του jetspeed. Αυτος ειναι ο λόγος που παλεύω να το συνδεσω με το linksys εστω σαν switch/hub, ως τωρα όμως χωρίς αποτέλεσμα. Αν το εχει κάνει κάποιος παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του...κι ευχαριστω προκαταβολικα.:ninja:
  4. Ελπίζω στη βοήθεια κάποιου απο εσάς για να ξεμπερδεψω το κουβαρι αυτό...:ninja: Πρόσφατα η Vodafone μου εδωσε για συνδεση στην isdn τηλεφωνικη γραμμή του OTE το jetspeed 520 ενω μέχρι τώρα είχα το linksys wag354g με την Forthnet... Σαφώς το δεύτερο με διευκόλυνε κι ενσυρματα κι ασύρματα στις συνδεσεις μου. Εχω βρεθει σε δυσαρεστη θεση τωρα που ξεβολευτηκα με τη μια και μοναδική ethernet θύρα του jetspeed. Αυτος ειναι ο λόγος που παλεύω να το συνδεσω με το linksys εστω σαν hub, ως τωρα όμως χωρίς αποτέλεσμα.:cry: Αν το εχει κανει καποιος παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του...κι ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...