Jump to content

dpetropoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dpetropoulos

  1. Κι εγω την επισκεψη στο service την είχα τελευταία επιλογή γιατι έχει περάσει και η εγγυηση. Αλλα δεν γινεται αλλο...Ήμουν στην τελετή λήξης τον special και δεν καταφερα να τραβήξω βίντεο...έγραφε 10 -15 δευτερα και μετα εκανε restart μονο του..!!! ρώτησα μήπως είχε συμβει σε άλλο σιμφουριτη και είχαμε καποια λύση...
  2. Οχι στην αναμονη. η θα μιλαω η θα τρεχει καποια εφαρμογη. Δεξ το κανει παντα... οταν κλεισει την πρωτη φορα, μετα θα κανει αρκετες επανεκινησεις για να ανοιξει παλι οπως πρεπει....
  3. Καλησπέρα κι απο εμένα...!!!! Το λιονταρακι μου ανοιγοκλεινει..!!! Εδώ και κανα δυο εβδομάδες, ανεβάζει θερμοκρασία και ανοιγοκλείνει..!!! Νομιζα οτι εφαιγε κατι. του έκανα φορματ αλλα τίποτα..!!!! Χθές του έκανα αναβάθμιση τις ρομ (Έβαλα την τελευταία επίσιμη)...αλλα πάλι τα ίδια..!!!! Τέλος, έβαλα παγο στην περιοχή του επεξεργαστή που ειχε τρελή θερμοκρασία και είδα το λιονταρακι μου να συνέρχεται λιγακι..!! Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει???
  4. Εδω κι ενα χρονο που έχω τη συσκευη το φορουμ το έχω ευαγγέλιο..!!! οτι θέλω το βρίσκω εδώ.
  5. Φίλε τρομερός...ολα τα είχα κάνει εκτός από το cashe του htc album ...βρήκα χώρο τώρα..!!!
  6. Όχι ακομα...δεν εχω φτάσει σε τετοιο σημειό. το θέμα οτι κάθε εβδομάδα θα πρέπει να το καθαρίζω (temporary, cache και αρχεία του opera). αύτο με τα μηνύματα σκέψη είναι..!!! όπως σκέψη ειναι με τα εμαιλ. οταν μου στελνουν επισυναπτομενα και θέλω να τα κανω save στην κάρτα μνήμης θα πρέπει πρώτα να τα κατεβάσω στη συσκευη και μετα στην κάρτα. Πολλές φορές έχω κι εκει θέμα. Ακόμα δεν έχω βρει το youtube σαν εφαρμογή (εχω βρει διαφορα cab που δεν είναι οπως το προεγκατεστημένο), να το ξαναεγκαταστήσω στην κάρτα οποτε να μην έχω θέμα με αυτο..!!
  7. Μόλις το ξαναέστησα...Έκανα hard reset περασα τα αρχεία συστήματος και τα προγράμματα από το πρώτο backup και μηνύματα και επαφές απο το τελευταίο. ευτυχώς ολα πήγαν καλά...βρήκα και λίγο χώρο μνήμης στη συσκευή. Με την ευκαιρία. τι κάνετε να έχετε χώρο στη μνήμη της συσκευής?? Τα μηνύματα κειμένου μπόρω να τα ρυθμίσω να αποθηκεύονται στην καρτά? Φίλε staurakis τα backup τα είχα πάρει με το SPB backup. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
  8. Μια ακόμα ερώτηση. εχω ενα back up οταν το πρωτο ειχα στησει. μπορώ να επαναφέρω τα αρχεια συστήματος απο αυτό το αρχείο και τις επαφές από το τελευταίο???
  9. Φίλε Κώστα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να στήσω πάλι τη συσκευή θέλει αρκετο χρόνο. Απλά ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος. Όπως μήπως με καποιο πρόγραμμα μπορέσω να διορθώσω καποια προβλήματα που ίσως υπάρχουν στα Windows και λυθεί και αυτο το πρόβλημα. Αλλα δεν βλέπω να είμαι και τόσο τυχερός.
  10. Καλησπέρα και χρόνια πολλα στην παρέα. θα ήθελα την βοήθεια σας. εδω και μια εβδομαδα δεν ακουγεται ο ήχος για τα μηνύματα. Πήρα Back up του έκανα nard reset και περασα το Back up που είχα. μετα δεν είχε ήχο ούτε στις κλίσεις. έχετε καμία ιδέα τιν φταίει???? Δεν αλλαξα καμια ρύθμιση ουτε πέρασα καποια εφραμογή να πω οτι ίσως φταίει αυτο. Να βοηθήσω δεν μου παίζει τα τραγουδια που εχώ στην κάρτα και δεν ανοιγει ουτε το media player. καμια ιδέα πως να το διορθώσουμε? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέτον.
  11. Δυο εβδομαδες το εχω δει. πριν δεν εστελαν μηνυματα και δεν το ειχα παρατηρησει. προσπαθησα να βρω τιποτα να με βοηθησει απο το forum αλλα δεν βρηκα κατι.
  12. Καλησπέρα στην παρέα. Όταν παω να γράψω μήνυμα (SMS) και παω να χρησιμοποιήσω χαρακτήρες εκτος από τους ( Γ Δ Θ Λ Ξ Π Σ Φ Ψ Ω ) οι 160 χαρακτήρες πεφτουν σε 70. το μηνυμα το γραφω με κεφαλαία και Ελληνικά. ξέρουμε τι παίζει??? Πως να το διορθόσουμε??? Έχω την ελληνική μαμιασια rom. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  13. Φιλε μου καλησπερα. το εκανα και ολα ΟΚ. Με ειχε τρελανει το θέμα. Ευχαριστώ.
  14. Συμφορουμιτη zaharakis είχα να περάσω εφαρμογές και γενικά να πειράξω το Leoda μου κάπου 5-6 μέρες. Ήμουν χαλαρός λόγο εορτών. Το ClearTemp το έτρεξα με τις ίδιες ρυθμίσεις που το είχα τρέξει όλες τις προηγούμενες φορές. Οπότε δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι διαφορετικό να ΄΄κρεμάσει΄΄. Ευτυχώς που βρήκα και έσωσα μερικά αρχεία από την κάρτα.:) Τώρα πέρασα μόνο δοκιμασμένες εφαρμογές και όχι ότι έβρισκα και ήθελα να το δοκιμάσω. :cool: Ένα Hard Reset που και που κάνει καλό!!!!!! :D Σας ευχαριστώ για την βοήθεια… :respect:
  15. Φίλε athanaso77 το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ όπως και ο φίλος μας Ancient_Flame. Έχασα αρχεία και η συσκευή μόνο με Hard Reset βρήκε το σωστό το δρόμο...!!!!! Άρα δεν είναι και τόσο μεμονομενο περιστατικό???? :!::!:
  16. Στην κάρτα είχα και το τελευταίο bαckup...χάθηκε και αυτό...Λογο εορτών δεν το ειχα περασει στον Η/Υ... επειδή έχασα κατι φωτογραφίες και βίντεο που δεν τα είχα κάπου αλλού ρωτάω μήπως μπορώ να τα επαναφέρω, μήπως ξέρει κανείς αν υπαρχουν κάπου στη συσκευή;; Το Hard Reset έχω καταλάβει ότι θα το κάνω. Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος για τα αρχεία...
  17. Καλησπέρα στην παρέα!!!!! Θα ήθελα την βοήθειά σας. :wacko::wacko: Πριν 2 μέρες έτρεξα το Clear Temp να καθαρίσω λίγο την συσκευή. Πατάω clean και περίμενα αν ξεκινήσει την διαδικασία αλλά για κανα 10 λεπτό δεν έκανε τίποτα. Η εφαρμογή δεν έκλεινε. Ανοίγω το καπάκι και έκανα ένα Soft Reset. Στην επαναφορά μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να τρέξει το boot.exe. Επίσης χάθηκαν και σχεδόν όλα αρχεία από την κάρτα μνήμης. Ερωτήσεις. 1) Μπορούμε να επαναφέρουμε τα αρχεία???? Και 2) Μόνο με Hard Reset επαναφέρουμε την συσκευή???? Ευχαριστώ.
  18. Φίλε Γιάννη (athanaso77) περασα το Touch X 100%Battery for 1.66 ROMS και δουλευει μια χαρα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
  19. Φίλε μου εγώ για να γλυτώσω ότι μπορω πήρα αυτές τις μεμβράνες. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220519733008&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Μέχρι στιγμής μια χαρά είναι.
  20. σωστός.... HTC HD2 Leo = ΚΟΣΜΙΜΑ !!!
  21. Μια τελευταία προσπάθεια. Απεγκατέστησε το και αυτό, κάνε επανεκκίνηση και βάλε το Touch X 100%Battery for 1.66 ROMS.cab. Επανεκκίνηση και πες μας. τώρα μου έβγαλε το εξής μήνυμα: " Η εγκατάσταση του Touch X 100%Battery for 1.66 ROMS.cab δεν έγινε με επιτυχία. Η ρομ που έχω είναι η: 1.66.482.1 (76641) ELL
  22. απεγκατάσταση το προηγούμενο. επανεκκίνηση. Πέρασα αυτο που μου έστειλες, ξανά επανεκκίνηση και το απότελεσμα τίποτα.
×
×
  • Create New...