Jump to content

shaonne

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by shaonne

  1. Το δώρο του πρώτου διαγωνισμού με τα unlimited
  2. 6 νούμερα οικογενειακώς, ευτυχώς που είχαν δώσει τους κρυστάλλους από το Instagram και δεν είχαμε να πατάμε πλανήτες κάθε βδομάδα (όπως και τώρα :D)
  3. Τι σχέση έχει το big bang με αυτό που συζητάνε οι χρήστες πίσω για τους κρυστάλλους; Διαβάζουμε και κανα post πριν πούμε κάτι. Ούτε από liquid είναι οι κρύσταλλοι ούτε από το big bang. Αυτό είναι καθαρά για το διαγωνισμό από το CU APP.
  4. Να το ξαναγράψω γιατί δεν το κατάλαβες. Δε σε υποχρεώνει κανείς να το διαβάσεις. Πετάχτηκες άκυρος randomάς από το πουθενά να πεις 2 εξυπνάδες και να κάνεις downvotes. Η πόρτα του thread είναι από εκει ============> Αν δε σ αρέσει πήγαινε στο άλλο.
  5. Δε σε υποχρεώνει κανείς να το διαβάσεις βασικά. Εδώ έπεσε βοήθεια σε κάτι πολύ συγκεκριμένο που μας εξυπηρέτησε από το να πατάμε πλανήτες κάθε βδομάδα.
  6. Μόλις πάει 00:00 δουλεύει ξανά να τερματίσουμε πόντους; =D
  7. Και στα μετρητά υπάρχει κόστος διαχείρισης. Για τη μεταφορά σε τράπεζα και κατάθεση (όσο μεγαλύτερο τόσο χειρότερα) ή ακόμα και αυξημένος κίνδυνος κλοπής αν έχεις πολλά μετρητά στο κατάστημα.
  8. Πάντως πρώτη κληση από το 13830 ήταν Πέμπτη προχτές δηλαδή. Φαντάζομαι πάει πολύ αργά η διαδικασία. edit: πάντως δεν ενεργοποίηθηκαν ακόμα, είπανε σε λίγες μέρες, οπότε εν αναμονή.
  9. Εμένα μου τα δώσανε μαζί με τα εισιτήρια. Λογικά θα τα έδωσαν KAI* σε όλους που κερδίσανε εισιτήρια δηλαδή.
×
×
  • Create New...