Πιο ακριβό και από ροζ γραμμή είναι τελικά το 13838 της Cosmote...
Μόλις πήρα πριν ένα μήνα το Internet On The Go της Cosmote για το οποίο είχα κάποιες ερωτήσεις και αλλαγές που ήθελα να κάνω στο λογαριασμό μου. *
Είδα στο λογαριασμό μου πως αν δεν έχω κινητό Cosmote ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας είναι καλώντας το 13838.
Έκανα 2 κλήσεις γιατί δε μου ήρθαν όλες οι ερωτήσεις μαζί. Αφού περίμενα 5 λεπτά σε κάθε κλήση, έκανα τις ερωτήσεις μου και εξυπηρετήθηκα στο λεπτό. Συνολική διάρκεια κάθε κλήσης, περίπου 6 λεπτά.
Στην αρχή της κάθε κλήσης αναφέρεται ότι η κλήση είναι δωρεάν από κινητό Cosmote. Αυτό που δε φανταζόμουν ποτέ όμως είναι πως από σταθερό η κλήση θα χρεωνόταν 1,80 ευρώ το λεπτό με το ΦΠΑ.
Είναι δηλαδή πολύ πιο ακριβό και από το 11880 της Newsphone το οποίο όλοι κράζουν σε emails & fora. Είναι πιο ακριβό και από ροζ γραμμή. Και μάλιστα και οι δύο παραπάνω υπηρεσίες ΔΕΝ σε χρεώνουν για το χρόνο αναμονής!
Δηλαδή και είμαι πελάτης και πρέπει να πληρώσω για να εξυπηρετηθώ!
Cosmote, πάτε καλά;
* Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε και το ότι θα έπρεπε να πληρώνω τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 2 ευρώ + ΦΠΑ εφόσον το πακέτο έχει πάγιο 29,50 ευρώ με το ΦΠΑ (δηλαδή κάτω από 30 ευρώ που είναι η πρώτη κλίμακα για τα τέλη), αλλά μου είπαν ότι επειδή ο πρώτος μηνιαίος λογαριασμός είναι για ενάμισι μήνα λόγω πολιτικής εταιρίας χρεώνομαι και τέλη 5 ευρώ + ΦΠΑ.