Jump to content

leontis333

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leontis333

  • Ημ. Γέννησης 20/08/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

leontis333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω φιλε athanasso77:):):)
  2. παιδια καλησπερα... χτεσ με τισ οδηγιεσ απο εδω μεσα απο το forum εκανα upgrade απο windows 5 σε windows 6. συνεχιζοντασ οι οδηγιεσ παραπεμπουν στο suport τησ htc και δεν βρισκω πουθενα να περασω τα ελληνικα. σασ παρακαλω οποιοσ μπορει να βοηθησει.παραεψαξα στα forum αλλα ειναι αρκετα αχανεσ. ακολουθησα τισ οδηγιεσ απο αυτο το link. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5438 αλλα ακρη δεν εβγαλα.το suport center τησ htc δεν εχει τα ελληνικα για το Ρ3300. συνωμη αν εγινα κουραστικοσ. :wacko::wacko::wacko:
  3. :(:(:(Παιδες μολις χτεσ αγορασα ενα Ρ3300 μεταχειρισμενο ελληνικο....ΑΛΛΑ... ψαχνοντασ το ανακαλυψα οτι ο φακελοσ ρυθμισεις ειναι μεσα στα Προγραμματα και οταν κανω κλικ πανω δεν εμφανιζει τιποτα. Επισης δεν ανοιγει ουτε τισ επιλογες κρατοντασ το πατημενο πανω στο φακελο Ρυθμισεις. υπαρχει τροποσ να το κανω hard reset χωρισ να μπω στις Ρυθμισεις και αν γινει αυτο στα windows μετα θα εμφανιστουν κανονικα? Γενικα αν ξαναφορτωθουν τα windows θα ειναι ολα normal. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο? συγνωμη αν κουρασα αλλα καταλαβαινεται το αγχος μου.:(:(:(
  4. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.καποιοσ επιτηδιος μου πουλησε Κ800ι εξωτερικου για ελληνικο. Αν και το τηλ. εχει ελληνικο μενου δεν δεχεται καμια απο τισ καρτες. κατι ειδα εδω μεσα για το wotanserver. παρακαλω τι πρεπει να κανω? οποιοσ μπορει ασ διαφωτισει...... απλα συνδεω την συσκευη με το καλωδιο και ακολουθω τα βηματα? ευχαριστω προκαταβολικα.
  5. παιδια καλησπερα... ειμαι μελος του forum εδω και πολυ λιγο καιρο. εκλπηκτικη δουλεια, απιστευτη πληροτητα στην πλειοψηφια των θεματων. ομως λογου αυτου μου φαινεται αρκετα αχανεσ και δυσκολο ακομα στην αναζητηση. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης.καποιοσ επιτηδιος μου πουλησε Κ800ι εξωτερικου για ελληνικο. Αν και το τηλ. εχει ελληνικο μενου δεν δεχεται καμια απο τισ καρτες. κατι ειδα εδω μεσα για το wotanserver. παρακαλω τι πρεπει να κανω? οποιοσ μπορει ασ διαφωτισει...... απλα συνδεω την συσκευη με το καλωδιο και ακολουθω τα βηματα? ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...