Jump to content

vragousis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vragousis

  • Ημ. Γέννησης 12/12/1978

vragousis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδω και μέρες προσπαθώ να θυμηθώ πώς λεγόταν το τραγούδι που έχουν στην εισαγωγή της Elli Kokkinou - Pame ksana (REMIX) (eXclusive Ellinomania.com) (Live Mad Music Awards 2009).Το τραγούδι είναι του 92-94 κ ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!Μπορεί να βοηθήσει κανείς;:wacko:
  2. Σε ευχαριστώ πολύ.Είχα συνηθίσει να το λειτουργώ έτσι τόσα χρονια.Σήμερα πάντως μου αντικατέστησαν τη συσκευή η οποία λειτουργεί κανονικά.
  3. Εγώ πάντως δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το Ν73 και ειδικότερα από το σερβις της Νοκια.Μετά από 15 μέρες χρήσης δεν δουλευει το ξυπνητηρι όταν το τηλ είναι απενεργοποιημένο.Μου κρατήσαν το τηλ 5 μέρες για να του κάνουν έλεγχο(δηλ μια αναβάμιση) και τελικά ακόμα και σήμερα δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι σβηστό το κιν.Μήπως είναι στοιχιωμένο;;;:ninja:
  4. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αλλά το δικό μου Ν73 όταν το απενεργοποιήσω το βράδυ το πρωί δεν χτυπάει το ξυπνητήρι.Μήπως πρέπει να κάνω κάποια αναβάθμιση; Το έχω μόλις 1 μήνα:cool:
  5. Μήπως έχει κανείς ηχογραφημένη την καινούργια διαφήμηση της Δέλτα με τον Φαντάρο που λέει "ατρόμητε στρατηλάτη , φανταστικέ στρατηγέ.."
  6. Εχω card reader και fe explorer και στις δύο συσκευές.Τι πρεπει να κάνω;
  7. Μίπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να μεταφέρω τα μυνήματα που είχα αποθηκευμένα στο Nokia6600 στο νέο μου Ν70;:wacko:
×
×
  • Create New...