Jump to content

deep

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About deep

  • Ημ. Γέννησης 13/03/1970

deep's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για να δυναμωσει ο ηχος στο bluetooth κανε αυτες τις αλλαγες στην Registry με καποιον Explorer Αύξηση έντασης στο bluetooth ακουστικό HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\Spk Volume αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 15 η αρχική είναι 8. -------------------------------------------------------- Αύξηση ευαισθησίας στο bluetooth μικρόφωνο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\Mic Volume αλλάζουμε την τιμή σε 10 έως 12 η αρχική είναι 8.
  2. Βγαλε την μπαταρια για λιγο απο πανω και ξαναδοκιμασε ,διαφορετικα πρεπει να ξαναβαλεις το λογισμικο απο την αρχη μαλλον , εαν ξερεις καντο μονο σου ,αλλιως πηγαινε στο πλαισιο
  3. Καλησπερα παιδια εχω το Qtek S200 και εχω ενα προβλημα , εχει χαθει απο το μενου (Εναρξη) η επιλογη Ρυθμισεις και δεν μπορω να μπω στο μενου ,θελω να παω στην επιλογη εαν θυμαμαι καλα λεγεται Καθαρισμος Μνημης, που δισγραφει τα Παντα . Μπορειτε να με βοηθησετε πως θα βρω το μενου αυτο.
  4. Μπορεις να το ανεβασεις σο θελεις ,αλλα στο 240 μου κολλαει το destinator λιγο.
  5. Ψαξε στο i-phone ,μπορεις να κανεις overclocking -omapclock ,εμενα τωρα τρεχει στα 208MHz και ειναι πολυ καλυτερα.
  6. deep

    Destinator 6

    Καλημερα Απο χτες ειμαι κατοχος ενος Qtek S200 προσπαθησα να βαλω το destinator 6 αλλα τζιφος ,μπορει καποιος να με βοηθησει αναλυτικα τι κανουμε , εστω και με mail . ευχαριστω
  7. Καημερα παιδια Μου ειπαν καποιοι οτι με το πατημα καποιων κουμπιων το Nokia γινεται αντι ρανταρ ,αληθευει αυτο,ξερει κανεις τιποτα.
  8. Το εχω εγω ,το πηρα απο το εξωτερικο ειναι αψογο ,μπορει να κρεμαστη στην ζωνη η στο αυτοκινητο με αυτοκολλητο ,φορτιζεται με τον ιδιο φορτωτη του τηλεφωνου.
  9. παιδια το προβλημα με τις γραμματοσειρες το εχω ακομα καθε φορα που κανω επανεκινηση το τηλ , πως μπορω να το λυσω μπορει να στειλει καποιος τις γραμματοσειρες που χρειαζονται ευχαριστω.
  10. ενταξει το εφτιαξα εκανα επανεκκινηση χωρις mmc και ολα ενταξει
  11. καλημερα παιδια μια βοηθεια εκανα εγκατασταση το route66 και εγκατασταση το fonts και εχω ενα προβλημα χαθηκαν οι γραμματοσειρες μου που διεχνουν το ναι και το οχι κατω και δεξια στην οθονη .Μπορει καποιος να μου στειλει το φακελο του fonts που ειναι στην mmc μεσα να τον αντικαταστησω ευχαριστω.
×
×
  • Create New...