Jump to content

toneone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toneone

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

toneone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε svoure καταρχας συγχαρητηρια για το φτιαξιμο που εκανες στο μηχανακι σου..οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες...αλλα πιστευω τοσο εγω αλλα και τα αλλα ατομα του φορυμ που ειδαν το video σου δεν τρελαθηκαν..βεβαια συμφωνω οτι αν δεν το οδηγησεις δεν μπορεις να κατανοησεις την διαφορα...παντως βαδιζεις σωστα...παντως εχω περιεργεια να δω το επομενο project που θα κανεις στο fx..πιστεω θα βγει super!
  2. την προπορεια ο μαστορας μου στην cdi που ειχα στο glx μου την εκανε σε λεπτο 2 γραναζακια πειραξε απο οτι θυμαμαι μεσα στην κεφαλη .
  3. φιλε svouros 1) κατα την γνωμη μου οποιον εχει βαλει dr 350 πανω σε fx ειναι τελειωςς ανιδεος..το μοτερ του fx αν το φτιαξεις παει πολυ πιο καλα..2)σκελετο fx κομενο δεν εχω δει προσωπικα ποτε.. 3) αν εβαζες του dr 650 πανω θα σκοτωνε το παπι αν και υπαρχει εδω ενα μικροερωτημα κατα ποσο θα αντεξει ο σκελετος 4) αν θες ανοιγμα ξερω εναν χιωτη που μενει στο ηρακλειο με fx με το δικο του μοτερ 81mm με πολλα καλουδια ακομα πανω που δεν μπορεις να διανοηθεις.. και τελος ο greedy ξερει πολλα παραπανω απο πολλους εδω μεσα γιατι ασχολειται το παιδι και αυτα που εχει κανει ειδικα στο dinamik του θα τα ζηλευαν πολλοι..αυτα απο εμενα:ninja:
  4. εβαλα 54αρι γιατι ο μαστορας μου ειπε οτι ο 56αρις τηα κοπει πολυ ευκολα..για θυριδες στην κεφαλη την cdi που εχω μου ζηταει 50 ευρω τι πιστευεται ειναι λογικη τιμη?ποσα km πιστευεται θα βγαζει σε αυτα τα χιλιοστα και με αυτα τα πραγματα..?αν γνωριζετε και τιποτα αλλο για το fuego πειτε μου....
  5. παιδια πριν 2 μηνες αγορασα το πρωτο μου μηχανακι το dv .. επιπλεον αγορασα εναν κινητηρα glx 50αρι μαμα τα παντα 50αρις ...με σκοπο σιγα σιγα να τον φτιαξω και το καλοκαιρι πριν τισ 22 ιουλιου να τον εχω ετοιμο...εχω κανει ως τωρα τα εξης ανοιξα καρτερ(250) ...εβαλα αντιλια λαδιου στα καρτερ takegawa (75 ευρω)..πηρα καινουργια σκληρα ελατηρια και δισκους kevlar (60 ευρω) ...επισης βαλαμε γρηγορη ενισχυμενη καμπανα πολυ σημαντικο πραγμα στο μοτερ (100 ευρω) ..ακομη βαλαμε ροτορα που συγιζει 600 gr και ελεφρωσαμε το βολαν..αγορασα εναν κυλινδρο αασα nikasil στα 58μμ(100 ευρω) εναν στροφαλο aasa 54ari τριγωνικο (150 ευρω)...και τωρα που ειμαι αθηνα αγορασα μια κεφαλη cdi με τισ μεγαλες βαλβιδες ...και ελατηρια βαλβιδων takegawa (35 eyrw) τωρα μου εχει μεινει το πιστονι και ο εκεντροφορος...σκεφτηκα λοιπον το εξης..: να παρω αυτα τα 2 με πιο λιγα χρηματα δηλαδη σκεφτομουν πιστονι top και εκεντροφορο fuego f.200..(τι γνωμη εχετε για αυτα τα 2 ανταλακτικα?)θα πηγαινει το μηχανακι???πιο πολυ πειτε μου για τον εκεντροφορο fuego ειναι καλος?θα εχει δυναμη το μηχανακι?
  6. παιδια θελω να φτιαξω το μοτέρ μου pistoni wiseco 58mm kylindro aasa strofalo trigwniko takegawa ekentroforo takegawa keihin 28mm karb kai ena kit ths takegawa gia ellathria valbidwn se kefalh cdi h astera dn exw apofasisei akoma poia na valw kai ta sxetika einai kala?απαντηστε μου plz!
×
×
  • Create New...