Jump to content

R4ST3R

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by R4ST3R

  1. Αυτό θα κάνω & εγώ. Έπρεπε πρώτα να λύσω το πρόβλημα με το google account. Thanks!
  2. Καλημέρα σε όλους! είμαι και εγώ ενας νέος κάτοχος του Legend χάρην εσάς και των σχολιών σας. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό αν και με δυσκολεύει λίγο στις ρυθμίσεις του (πρωτάρης στο android). Εδώ και 2 ημέρες προσπαθώ να ανοίξω το android market. Μου ζητά στοιχεία λογ/μου google, τα εισάγω και μετά απο 2 λεπτά λέει οτι αδυνατεί να πραγματοποιήσει ασφαλή σύνδεση με το διακομιστή. Σύνδεση internet είναι βέβαιο οτι υπάρχει και μέσω wifi και μέσω 3g. Γνωρίζει κανείς που ειναι το κολημά του? Επίσης, απο default δεν εχει καποιο file manager? Πώς μπορώ να δω αρχεία στη microSD?
  3. Σας παραθέτω τις απαντήσεις Ευρωηλεκτονικής και Samsung Electronics σχετικά με το πρόβλημα στον τηλ κατάλογο για ευνόητους λόγους Απο ότι καταλαβαίνω, firmware που να διορθώνει το πρόβλημα δε θα υπάρξει..... :mad:
  4. Είναι λογικό όμως να καταχωρήσω 250 - 300 εγγραφές με λατινικούς χαρακτήρες και μετά(άν αξιωθούν να βγάλουν κάποιο νέο firmaware) να τα ξαναπεράσω απο την αρχή με ελληνικούς ? Μάλλον όχι .... thanks anyway .... :happy:
  5. Καλημέρα σε όλους, πρόσφατα και εγώ αγόρασα το E700... Παρατήρησα ότι στον τηλ κατάλογο υπάρχει πρόβλημα με την αποθήκευση ονομάτων στα ελληνικά (8 χαρακτήρες). Ξέρει κανείς αν είναι πρόβλημα της συσκευής ή οφείλεται στην κάρτα sim ? Αν είναι πρόβλημα της συσκευής.....δε βλέπω να σας πολυενδιαφέρει.... Ούτε το όνομα "Παναγιώτης" δε μπορεί να αποθηκευτεί....δεν σχολιάζω για το επώνυμο....σε καμία περίπτωση.... Προσωπική μου άποψη....θα ήταν καλύτερο....500 σωστές καταχωρήσεις....παρά 1000 έτσι...
×
×
  • Create New...