Jump to content

bizniz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bizniz

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1968

bizniz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς ναι. Ετσι είναι η Samsung
  2. Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης του Ε710 live ήρθε η ώρα για τα πρώτα bug. Να σημειώσω ότι δε μου έχει πέσει κάτω ή να χτυπηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, το προσέχω πάρα πολύ όπως & γενικά όλα τα τηλεφωνά μου. Μια φίλη μου μού είπε ότι εκεί που μιλούσε το τηλέφωνο της (Ε710 live) έκλεισε. Το έχει 1 εβδομάδα περισσότερο από το δικό μου. Η πλάκα είναι ότι με ρώτησε αν μου έχει συμβεί & εμένα. Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες & μου συνέβει κάτι χειρότερο. Εκεί που πάω να απαντήσω σε ένα μήνυμα το τηλέφωνο παγώνει για λίγο και μετά κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Το χειρότερο όμως το είδα όταν ξανάνοιξε το τηλέφωνο. Είχαν σβηστεί πάνω από 100 επαφές από τον κατάλογο. Και είχα αρχίσει να ανησυχώ πως όλα πήγαιναν καλά. Ετυχε σε κάποιον άλλο κάτι ανάλογο?
  3. Εμένα δούλεψε με το Ε710 μου. Λογικά πρέπει να δουλεύει & με το Ε700
  4. Αν χρησιμοποιείς υπέρυθρες πρέπει από τις ιδιότητες τους να τι τις βάλεις στα 57600
  5. Τελικά τα κατάφερα να το συγχρονίσω με το Easy GPRS 2.1.8 με όλα τα γνωστά προβλήματα των ελληνικών. Για όποιον άλλο παιδεύεται ακόμα πρέπει να προσέξετε να βάλετε τις υπέρυθρες στα 57600 & να έχετε απκετή υπομονή
  6. Το έχουν κρύψει καλά στο Vodafone Live!/Προσωπικά/Παιχνίδια & άλλα
  7. Σαν να βλέπω εμένα :o Ακριβώς τα ίδια ισχύουν & για μένα. Μέχρι & στο τμήμα εξυπηρέτησης της Mobile Action (υπέρυθρες ΜΑ-620) έστειλα mail ρωτώντας αν βγάλουν έκδοση Handset Manager για το 710-βρήκα & κατέβασα για το 700 & το 715-αλλά απ' ότι μου απάντησαν μάλλον δε θα βγάλουν & με έστειλαν στο site της Samsung. Είναι μεγάλη ταλαιπωρία να περνάς χειροκίνητα καμιά 500αρια επαφές & δε βλέπω φως για την ώρα. Οποιος έχει κάτι υπόψιν του ας μας διαφωτίσει & εμάς.
×
×
  • Create New...