Jump to content

vaso_f

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaso_f

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vaso_f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχει φοβερή ανάλυση στην οθόνη! το μόνο κακό που του έχω βρει είναι ότι δεν έχει καλό ήχο όταν γράφεις video.
  2. Έκανα ένα τεστ στο video και είναι 640Χ480 24 bit. O ήχος όμως είναι απαράδεκτος πραγματικά. 8 ΚHz 16 bit. Και δυστυχώς έχει και αυτόματη σίγαση όταν οι ήχοι του περιβάλλοντος δεν είναι δυνατοί. Υπάρχει τρόπος να το ζητήσουμε όταν γίνεται αναβάθμιση firmware? Υπάρχει email για προτάσεις για αναβαθμίσεις στην Nokia?
  3. Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε παρατηρήσει ότι ενώ το 3120 CLASSIC γράφει πολύ καλό video 640X480, υστερεί πολύ στον ήχο του video? Έψαξα σε διάφορα forum και υπάρχουν και άλλοι που έχουν παράπονα. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο firmware μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να μας πει αν βελτιώνεται καθόλου ο ήχος?
  4. Έχω Κοσμοκάρτα, μπορώ να μπαίνω internet με την Κοσμοκάρτα; To 3120 classic δείχνει ότι έχει σήμα 3G. Κοστίζει πολύ το Internet; Πως ρυθμίζω την συσκευή;
  5. Τελικά πόσο κρατάει η μπαταρία σε εσάς; Εμένα κρατάει μόνο 3 μέρες ανοικτό συνέχεια χωρίς πολύ χρήση. (5 - 6 λεπτά ομιλίας και μισή ώρα παιχνίδια κάθε μέρα)
  6. Τραβάει βίντεο 640Χ480 που είναι αρκετά καλό αλλά στις φωτογραφίες δεν έχει πραγματικά καλή ανάλυση.
  7. Εντάξει το βρήκα! αν έχεις ενεργοποιημένο το flash στο αυτόματο, απενεργοποιούνται τα πεδία "Νυχτερινή λειτ. ενεργή" και "Διαδοχ. λειτ ενεργή". Πολύ μου αρέσει η ανάλυση της οθόνης! Ο αδερφός μου έγραψε μερικά video από το youtube και δείχνει πολυ καλά! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που να ανοίγει αρχεία word (.doc) Δοκίμασα μία εφαρμογή και δεν τα άνοιγε. Ακόμα ένας φίλος μου είπε να μην ανοίγω εφαρμογές αν δεν είμαι σίγουρη ότι δεν έχουν ιούς. Υπάρχουν ιοί και για τα κινητά με series 40; Ευχαριστώ!
  8. Γεια σας παιδιά αγόρασα και εγώ το κινητό και μου αρέσει πολύ! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος γιατί όταν μπαίνω όταν έχω ανοιχτή την φωτογραφική μηχανή στις επιλογές το πεδίο "Νυχτερινή λειτ. ενεργή" και το πεδίο "Διαδοχ. λειτ ενεργή" δεν λειτουργούν; (γράφει μη επιτρεπτή ενέργεια). Ευχαριστώ!
  9. Γειά σας! Ήθελα να ρωτήσω για το Nokia 3500 αν περιλαμβάνει στην συσκευασία μια κάρτα 512mb όπως γράφει στο site της ΝOKIA. Ακόμα να ρωτήσω αν το ραδιόφωνο ακούγεται ικανοποιητικά από το ηχείο του κινητού χωρίς ακουστικά. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...