Jump to content

jmackris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jmackris

  1. Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6 Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω? Προσπαθω εδω και 3 ημερες δεν υπαρχει κανεις να μου εξηγησει με λινκσ τι να κανω?? θα το μπρικαρω στο τελος
  2. Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6 Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω?
  3. Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6 Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω?
  4. Θα ηθελα τη βοήθειά σας έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6 Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω?
  5. ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum. Κατεβασα και εγω την Alba του elthis και την εγκατεστησα την Παρασκευη ως σήμερα όλα καλά. Το gps βρισκει αμεσως δορυφορους. Εκανα και μια φορα battery calibration. Η μονη δυσκολια που αντιμετωπισα ήταν κατά την εγκατάσταση της rom. How to perfect install a custom ROM for BABIES!!! εκει το τηλεφωνο εκανε τα κολπα του (δεν ανταποκρινονταν καλα η οθόνη του κινητού) αλλά τελικά ολα πηγαν καλά. Ευχαριστώ elthis. Μήπως θα ήταν ποιό βολικό να βάζαμε όλες τις γνωστές custom rom σε μια ενότητα? :D
  6. Και στο δικο μου τα ιδια συμβαινουν. Καμια ιδεα??
  7. Ειναι το πρωτο μηνυμα που γραφω εδω και χρονια ( ειχα τοτε το Νοκια n95) και θα ηθελα τη βοηθεια σας . Εχω αγορασει εδω και ενα χρονο περιπου το galaxy μου και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτο εκτος του απαραδεκτου samsung KIES. Μη μπορωντας να περιμενω την επισημη αναβαθμιση σε ics εκανα τα πειραγματα μου:D δεν μου αρεσαν και μεσα απο τη σελιδα που εχουμε εδω ξαναπερασα την XXPLS με kernel xwlp7 (DELL134#3) ειμαι routed αλλα οταν η συσκευη φορτιζει και σχεδον απο την πρωτη εφαρμογη που θα ανοιξω (ιντερνετ ή κανενα παιχνιδι) η συσκευη ζεματαει :blink: Μπορει καποιος να με βοηθησει; Επισης το ΚΙΕS δεν αναγνωριζει πλεον την συσκευη μου ωστε να μπορω να κανω απο αυτο αναβαθμισεις. Μηπως φταινε τα πειραγματα που του εκανα::cry: ξερει κανεις σας καποιο προγραμμα να μετρησω την θερμοκρασια? ή αν πρεπει να ξααναπερασω με odin καποια γνησια ics ? μηπως βελτιωθει καπως η κατασταση. Με την stock gb που ειχα δεν ειχα τοσο σοβαρα προβληματα θερμοκρασιας. Σημερα 12/5 παρατηρησα οτι φορτιζει αργα (μετα απο 3,5 ωρες εχει φορτισει κατα 4%) και η συσκευη ειναι πολυ ζεστη.
×
×
  • Create New...