Jump to content

lenakouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lenakouk

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lenakouk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ γιά την απάντηση. Να είσαι καλά:)
  2. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει, ποιό άλμπουμ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη κυκλοφόρησε με το κυριακάτικο ΕΘΝΟΣ στις 20 Φεβρουαρίου? Ευχαριστώ πολύ.
  3. Οι ταινίες της Ελευθεροτυπίας είναι εμπορίου η custom? Ευχαριστώ
  4. Την επόμενη Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο ΕΘΝΟΣ, η διάσημη ταινία GILDA (1946), με τη Rita Hayworth, στο ρόλο που την έκανε αθάνατη.
  5. Ευχαριστώ γιά την ανταπόκριση αλλά εννοούσα τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς, όχι τους 2 πρώτους ¨)
  6. Γνωρίζει κάποιος τους τίτλους της σειράς ταινιών της Φίνος Φιλμ Νο 22, που ξεκίνησε εδώ και 2 τεύχη από το περιοδικό Τηλεθεατής? Ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά σε όλους.
  7. Η εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, προσφέρει την ταινία TOOTSIE, του Sydney Pollack, με τον Dustin Hoffman και την Jessica Lange.
  8. Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινά αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο με την ταινία "Ο θίασος". Θα ακολουθήσουν "Οι μέρες του 36" και "Η αναπαράσταση"
  9. Την επόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου με ΤΟ ΒΗΜΑ, ξεκινά αφιέρωμα στις ντίβες του Ιταλικού κινηματογράφου, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Monica Vitti, Gina Lollobrigida και Laura Antonelli. Πρώτη ταινία, "Yesterday, today and tomorrow" του Vittorio de Sica, με τη Sophia Loren. Το φιλμ έχει δοθεί παλαιότερα από την Καθημερινή
  10. Ξέρει κανείς ποιές ταινίες θα συνοδεύουν αυτή την εβδομάδα τον Τηλεθεατή, το Τηλέραμα και το 7 μέρες TV? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Γνωρίζει κανείς, αν η ταινία "The sting" που θα κυκλοφορήσει αύριο με το Βήμα, είναι στην εμπορική της έκδοση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιά είναι η νέα σειρά ταινιών της Φίνος Φιλμ που ξεκίνησε χθες με τον Τηλεθεατή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  13. Ευχαριστώ πολύ, akis_k, γιά την άμεση απάντηση. Αν ήξερες αντίστοιχα και για τον "Τηλεθατή", θα ήταν τέλεια. Να είσαι καλά
  14. Ξέρει κανείς ποιές ταινίες αποτελούν την νέα σειρά της Φίνος Φιλμ από το "7 μέρες TV" ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  15. Το περιοδικό "ΣΙΝΕΜΑ", κυκλοφορεί την Πέμπτη 11/9 και θα συνοδεύεται από 3 dvd: 1 "Ερωτικά μαθήματα" (από την σειρά του αφιερώματος στον Ingmar Bergman) 2 "La strada" (Federico Fellini) 3 "Cabiria" (Federico Fellini)
×
×
  • Create New...