Jump to content

antileech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by antileech

  1. φιλε μου ποιο πήρες και πόσο σου κόστισε? Είσαι ευχαριστημένος?

     

    Ναι έμεινα έκπληκτος. Έχω πάρει το C702, αν και βλακεία μου γιατί δεν έχει Ελληνικά. Αυτό είναι το πρόβλημά μου, κατ' άλλα είναι φοβερό. Εύκολο μενού, έχω βάλει 2 sim κάρτες, μια cosmote και μια wind, βλέπω τηλεόραση, ράδιο, mp3 player, video player πολύ καλή εικόνα, πανεύκολο μενού χρήσης, πανεύκολος τρόπος λειτουργίας και μου είχαν μέσα όλα τα έξτρα + δώρο μια κάρτα μνήμης 2GB. Καλώδια, handsfree, 2 μπαταρίες, καλώδια για το αυτοκίνητο (φόρτωση) usb καλώδιο, ειδικό αντάπτορα που να βάζω την memory και να περνάω αρχεία κλπ κλπ. Σκεφτόμουν να το πουλήσω, αλλά τελικά αποφάσισα να το κρατήσω γιατί είναι το καλύτερο κινητό που είχα μέχρι τώρα. Το πολύ πολύ θα φτιάξω ένα έτοιμο μήνυμα που θα λέει να μου στείλετε μήνυμα με Αγγλικούς χαρακτήρες. Έτσι και αλλιώς δεν έχω πάρε δώσε με μηνύματα, οπότε δεν με απασχολεί.

  2. Γεια σας

     

    Για κάποιους λόγους υποχρεούμε να έχω δύο συνδέσεις και άρα δύο τηλέφωνα πράγμα που είναι αρκετά κουραστικό αλλά και λίγο αστείο.

    Υπάρχει τρόπος να έχω και τις συνδέσεις μου σε μία συσκευή (και να είναι διαθέσημες και οι δυο ταυτόχρονα);

     

    Δεν έχω ψάξει βέβαια αρκετά για προηγούμενες συζητήσεις πάνω στο θέμα.

     

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

     

    Φυσικά και γίνεται. Σήμερα μου ήρθε από το ebay που το είχα παραγγείλει ένα κινέζικο κάπου 106€ μου βγήκε όλα μαζί, κινητό και μεταφορικά. Μου λειτουργεί μια χαρά, του έβαλα μια sim cosmote και μια wind. Πανεύκολο στην χρήση του. Και εγώ κουβαλούσα 2 κινητά μαζί μου. Δεν υπήρχε πιο σπαστικό πράγμα. Τώρα όλα οκ.

  3. Και εγώ το ίδιο ψάχνω. Πως να βάλω Ελληνικά. Πάντως μου κάνει μεγάλη περιέργεια πως είναι δυνατόν να μην έχει Ελληνικά, αλλά όμως στις επαφές που είχα ήδη στις 2 sim μου, εκεί τα ονόματα μου τα δείχνει Ελληνικά. Περίεργο αυτό. Κανονικά έπρεπε να μου τα δείχνει ascii codes ή περίεργες γραμματοσειρές.
  4. http://img.auctiva.com/imgdata/5/0/7/1/1/5/webimg/150389058_o.jpg

    Και εγώ παράγγειλα από Κίνα ένα παρόμοιο σαν αυτό που δείχνεις. Έχει τα πάντα, μιλάμε μόνο το μενού να δείτε θα νομίζετε ότι είναι σαν τα κινητά που πουλάνε εδώ με 800-900€. Κάνει τα πάντα, τηλεόραση, ράδιο, mp3 player, video player, 2 sim έβαλα και τώρα δεν κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου. Πανεύκολο μενού και λειτουργία, δεν το περίμενα, αλλά έχω το εξής πρόβλημα και εδώ αφορά η ερώτησή μου. Έχει 8-10 γλώσσες, αλλά όχι Ελληνικά, ξέρει κανεις εάν υπάρχει τρόπος να τους προσθέσω Ελληνικά ? Αυτή την στιγμή το έχω στα Αγγλικά, κάνει δουλειά βέβαια, αλλά αλλιώς είναι τα Ελληνικά.

     

    Ευχαριστώ.

  5. Καλημέρα σε όλους !

     

    Βρήκα ένα κινητό που μου αρέσει πολύ και είναι Κινέζικης κατασκευής. Το βρήκα στο ebay. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, εάν μου το στείλουν, μόλις έρθει Ελλάδα το πακέτο θα πληρώσω έξτρα για τελωνείο και κάποια άλλα έξοδα να μου το περάσουν ή θα μου έρθει απευθείας σπίτι χωρίς πρόβλημα ? Χρησιμοποιούν για μεταφορά την UPS.

×
×
  • Create New...