Jump to content

allokotos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by allokotos

  1. στη συγκεκριμενη κατηγορια η bmw ειναι η κορυφη!! m5 και τα μυαλα στα καγκελα!!! τα audi την xτυπανε στην μικρομεσαια κατηγορια!
  2. BMW M5! το καλυτερο sedan του κοσμου!!!
  3. κανεις δεν ειπε οτι τα audi ειναι το ιδιο με τα σεατ! τα audi ειναι τα κορυφαια στην μικρομεσαια κατηγορια! εκτος ομως απο την ποιοτητα αυτη καθ αυτη πρεπει να κοιταμε τι πληρωνουμε και τι παιρνουμε! αυτο που λεμε value for money! το audi 1400 tfsi με αξιοπρεπη εξοπλισμο βγαινει στις 26000!!! δε διαφωνω η συναρμολογηση ειναι κορυφαια τα υλικα τα καλυτερα μηδαμινο τριξιμο καλη μεταπωληση, ποιοτητα κυλισης για να πας απο θεσ/νικη αθηνα και να μην καταλαβεις τιποτα! αρα η ποιοτητα ειναι παντα συναρτηση της τιμης! το λεον (δεν μιλαω για τα αλλα τα σεατ) για αυτα που πληρωνεις παιρνεις κατι παραπανω! το γκολφ για αυτα πουθ πληρωνεις παιορνεις λιγοτερα! δεν γινεται να πληρωνεις 22000 για αυτοκινητο με τουρμπο και να μην εχει esp!!!:!:
  4. Η σεατ οπως γνωριζουν και οι λασπες ειναι στη vw γκρουπ. καθε θυγατρικη της εχει εναν προσανατολισμο: η σκοντα ειναι τα οικονομικα η σεατ τα σπορ τα vw... λιγο απο ολα και audi τα πολυτελειας! ολα φορανε τους ιδιους κινητηρεις και διαφερουν στο στησιμο και στην ποιοτητα υλικων! αυτα ιχυουν βεβαια σε χρηματα για συμβατικα μοντελα και οχιο για τα ... σπεσιαλ (πχ golf gti cupra) που μιλαμε για αλλα φρουτα! ΕΠΟΜΕΝΩς τα σεατ ειανια μια χαρα και δεν εχουν καμια σχεση με το παρελθον!! ειναι η σπορ εκδοχη της vw! λιγο κατωτερη ποιοτικα απο vw και πολυ απο audi αλλα οδηγικα αριστα ειδικα το λεον 1.8 tsi ειναι συμφερουσα αγορα! οσον αφορα τα αλφα ρομαιο... τι λεμε τωρα η εταιρια ειναι μια δεκατια πισω σε ολους τους τομεις κινητηρες οδηγικη συμπεριφορα επιδοσεις! μιλαμε για γερασμενη αντιληψη! μονο φινετσα! αλλα η φινετσα δεν γινεται να κοστιζει τοσο ακριβα και να καταναλωνει τοσο πολυ!
  5. Γεια σου φιλε> Πραγματικα εχω ακριβως το ιδιο διλλημα με εσενα! τα εχω οδηγησει και τα δυο και τα εχω... ξεκοκκαλησει αρκετες και παιρνω και σε ενα μηνα αυτοκινητο! επειδη το ψαχνω εδω και μηνες σου παραθετω τι εχω συμπερανει και την γνωμη μου! ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΛΕΟΝ εμφανιση (υποκειμενικο) επιδοσεις θεση οδηγησης τιμη χρηματοδοτηση ΚΡΑΤΗΜΑ ΟΔΗΓΗΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ εξοπλισμος ΠΟΥ ΥΠΕΡΥΣΧΥΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛΦ μεταπωληση ποιοτητα εσωτερικου (οχι και παρα πολυ) εμφανιση εσωτερικου (ωραια χρωματα στις ενδειξεις το λεον θυμιζει σεατ... αλλων εποχων σε αυτον τον τομεα) ελαφρως στην καταναλωση (λογω μικροτερου κυβισμου) προσωπικα κλινω υπερ του λεον γιατι το αυτοκινητο θα το κρατησω για αρκετα χρονια επομενως η μεταπωλητικη αξια δεν με ενδιαφερει και πολυ. Εξαλλου αυτη βασιζεται και στα κολλημτα των ελληνων για τα γερμανικα που παλαιοτερα οντως η διαφορα με τα υπολοιπα ηταν χαωδης.\ τωρα ομως ειναι και λιγο προκαταληψη ειδικα σε συγκριση με το λεον που ειναι σχεδον γερμανικο. Κυριως ομως το γκολφ οταν το ζοριζεις δεν σου δινει σιγουρια οσο το λεον. το λεον οταν το οδηγησεις το ερωτευεσαι!!! πραγματικα οργωνει την ασφαλτο και δεν φευγει απο αυτην! φρενα ταχυτητες εχουν την ιδια αισθηση αν και μου φανηκε οτι του λεον τα φρενα ειναι λιγο πιο... ατελειωτα (και τα δυο παντως κορυφαια). η εκδοση Sports up force του λεον ειναι πραγματικα ονειρικη!!! για ολα αυτα λοιπον σκεφτομαι να ξεφυγω απο την ευκολη επιλογη του γκολφ και να προτιμησω σεατ. και λεω ευκολη επιλογη γιατι οι περισοοτεροι που δεν τα εχουν οδηγησει η δεν την εχουν ψαξει πχ οι γκομενες προτιμουν γκολφ. το μονο που με προβληματιζει ειναι η φημη των σεατ για ζημιαρικα. παρολα αυτα θα γινω μαλλον ισπανος! :) ακομη και αν το λεον παιρνει 4 αστερια και το γκολφ 5 στο euroncap παλι δεν με καλυπτει γιατι δεν ειναι μονο η ενεργητικη αλλα και η παθητικη ασφαλεια!
×
×
  • Create New...