Jump to content

dimitris1964

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris1964

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

dimitris1964's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το belling gt 1, και διάβασα οτι δεν υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό (πχ 1ΤΒ). Ειναι αλήθεια? Ευχαριστω.
  2. Καλησπέρα, γνωρίζετε κάποια ενεργή ιστοσελίδα για αγοραπωλησίες ραδιοερασιτεχνικών μηχανημάτων?
  3. Καλησπερα, για ανανεωση της αδειας που εχει ληξει ξερει καποιος λεπτομερειες για ανατολικη θεσσαλονικη? Νομιζω πρεπει να παω προς τα Βασιλικα. Εαν εχει καποιος τηλεφωνα θα του ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω.
  4. Καλησπέρα, από ένα Android box μπορώ να αποθηκευσω την rom και μετά να την ξαναφλασαρω εαν κολλήσει? Υπόψιν εχω το mk908ii με kitkat και δεν εχω καταφέρει να δουλέψει σε recovery mode. Ευχαριστώ
  5. Καλησπερα, μπορειται να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων σχετικα οικονομικη για να μπορω να ενεργοποιησω μεσα απο το adobe media encoder την δυνατοτητα openCL ή cuda οταν γινεται το redering? Εχω την radeon hd4770 και δεν την υποστηριζει, Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα και Καλη Χρονια, εχω ενα tv box και ενδιαφερομαι για χειριστήριο για παιχνιδια, εχετε χρησιμοποιησει καποιο ή να προτεινετε κατι? Ευχαριστω.
  7. Καλημερα, εχω ενα προβλημα με ενα mk908ii , έχω παρει παλιοτερα backup με το nandroid backup. Τωρα που κατι εγινε και θέλω να επανέλθω στο σημειο που ειχα παρει το backup, προσπαθω με το nandroid manager να κανω restore. Αυτο μου κανει επανεκκινηση σε recovery. Δυστυχως κανενα recovery δεν λειτουργει (εχω κατεβασει διαφορα για mk908ii, για rk3188 κλπ) Υπαρχει τροπος να δημιουργησω ενα image απο το nandroid backup και να το κανω flash με το Rockchip Batch Tool ? η μηπως μετο RKAndroidTool. Επισης κατι διαβασα για το fastboot tool αλλα δεν πολυ-καταλαβα πως λειτουργει. Ευχαριστω. **Συγνωμη εαν ειμαι off-topic
  8. Καλησπερα , το παλιο λαπτοπ απεβιωσε απο καρτα γραφικων, θελω να ρωτησω τωρα που βρισκομαι σε διαδικασια ψαξιματος, απο τα χαρακτηριστικα τους μπορω να καταλαβω πιο εχει καρτα γραφικων που να αλλαζει? Διοτι σχεδον κανενα δεν αναφερει. Ή θα πρεπει ενα ενα να ψαχνω στο manual. Ευχαριστω
  9. Καλησπερα, πως επιλεγουμε να κανει την μετατροπη συναλλαγματος το revolut? Ευχαριστω.
  10. Ευχαριστω, ενδιαφερεται φιλος και δεν ηξερα τι να ψαξω. Για τον Intel Z3736F ποια ειναι η γνωμη σου, διοτι σε ολα σχεδον τα Dual boot αυτον εχουν.
  11. Μην προχωράς σε αγορά εάν δεν έχει 2 gb Ram !! και με επεξεργαστή σχετικά καινούριο....ψάξε κάτι σε rk3288,rk3368, Amlogic s812 Καλησπερα, απο αυτους που αναφερεις, ποιος πιστευεις ειναι ο καλυτερος?
×
×
  • Create New...