Jump to content

SEP1i

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SEP1i

  1. Καλημερα, Ψαχνω για μια εφαρμογη η οποια θα μπλοκαρει ΟΛΕΣ τις εισερχομενες κλησεις εκτος απο αυτες που εχω ορισει στο white list. Να στελνει στον καλουντα, οτι το κινητο ειναι κλειστο ή κατειλλημενο. Μολις δοκιμασα τις BerryBlocker και iCallManager σε trial εκδοσεις βεβαια χωρις κανενα αποτελεσμα. Μηπως επειδη ηταν trial?(αν και λενε πως λειτουργουν κανονικα για 7 μερες). Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη φιλοι μου? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Εχεις δικιο, ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
  3. Καλημερα παιδια, καταρχην να ζητησω συγγνωμη που ανοιγω νεο τοπικ, αλλα δεν ηξερα που να το βαλω. Αν εχει τη καλοσυνη καποιος mod να το μετακινησει αν ειναι απαραιτητο. Το προβλημα μου τωρα τελευταια ειναι το lock-unlock της συσκευης. Ενω στην αρχη κλειδωνε-ξεκλειδωνε μονο απο το lock button, τωρα αν το κλειδωσω απο το lock button, οποιο κουμπι και να πατησω("yes",BB,return,"no") ξεκλειδωνει! Το βαζω στη τσεπη και οταν το βγαλω ειτε εχει μπει σε menu οτι να ναι, ειτε εχει κανει κλησεις σε τυχαιες επαφες(με οτι αυτο συνεπαγεται). Δεν μπορω να σκεφτω τι φταιει για αυτη την αλλαγη..το μονο που θυμαμαι ειναι οτι πριν αλλαξω theme(voda) και πριν κανω update απο το pc, ηταν μια χαρα! Να υποθεσω οτι κατι παιχτηκε μετα το update? Ευχαριστω.
  4. Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου. Το Σ/Κ βρεθηκα στην Αιγινα και κατα τον πηγαιμο/γυρισμο περασα τις επαφες με το χερι, περασε και η ωρα :p
  5. Γεια χαρα T-mobile, θα ηθελα μηχανη αλλα φοβαμαι τους αλλους απροσεκτους οδηγους, οποτε καταλαβαινεις..;) Εκανα restart, εβγαλα και εβαλα τη SIM και τιποτα..μου εκανε αυτα τα "νουμερα" 2-3 μερες τωρα, εχανε το σημα για ωρες, σε τυχαιες χρονικες στιγμες(πχ.σημερα πρωι, αυριο απογευμα κ.α). Για τα τηλεφωνα, ηθελα να τα περασω στη SIM για να αποφυγω να τα περασω ενα-ενα με το χερι, αλλα ελεω οθονης μαλλον δεν υπαρχει αλλη λυση. Σημερα πηρα το BB Storm και περασα τα τηλεφωνα που χρησιμοποιω πιο συχνα, τελευταια, και ελπιζω σιγα-σιγα να ξαναπερασω παλι ολες τις επαφες μεχρι το τελος της βδομαδας(λιγες καθε μερα γιατι ειναι ψιλοβαρετο). Για τη συσκευη, να σου πω την αληθεια το γουσταρω σαν κινητο και με ειχε βολεψει πολυ, με χαλαγε βεβαια η αργη αποκριση του. Απο Δευτερα θα το παω σε καποιο μαγαζι να μαθω το κοστος επισκευης, και ισως το φτιαξω απλα να υπαρχει. Με εμφαση στο "ισως" ομως :happy:
  6. Καλησπερα στους BBers, καλως σας βρηκα:lol: Σημερα απεκτησα το BB Storm και ακομα το επεξεργαζομαι για να μαθω τις λειτουργιες του. Τα περισσοτερα sticky τα εχω διαβασει και σιγα-σιγα θα περασω και εφαρμογες. Μια ερωτηση σχετικα με το Ελληνικο Τ9...χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, νομιζω οτι οπου διαβασα σχετικα reviews κ.α, ολοι ελεγαν για την ελλειψη του ελληνικου Τ9. Εμενα γιατι εχει?:O Να παραθεσω και το PIN μου :) 20ΕΑ4C11
  7. Καλησπερα φιλοι και φιλες:lol: Σημερα, αφου εφαγα το πακετο του μποτιλιαρισματος στη παραλιακη και εκανα Βαρκιζα-Περιστερι 2.5 ωρες, εφτασα στο Περιστερι για ενα ραντεβου και δεν εβρισκα σημα πουθενα(το P1i μου κανει τα δικα του εδω και 2-3 μερες) με αποτελεσμα, νευριασμενος απο την κινηση, να το κοπανησω πανω στο τιμονι και να κανω μια ρωγμη σε σχημα "Υ". Παλι καλα βρεθηκαν 2 παιδια στο δρομο, εκει που σιχτιριζα παρκαρισμενος με τα αλαρμ, και καλεσα απο το δικο τους για το ραντεβου που ειχα. Αυτα για να σας βαλω στο κλιμα :p Η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης: Μπορω να αποθηκευσω ΟΛΕΣ μου τις επαφες στη sim ωστε να τις περασω σε αλλο κινητο, και αν ναι πως?(σκεφτομαι να παρω το BB Storm αυριο). Σκεφτηκα την λυση του backup στο SE Suite, αλλα δεν ξερω μηπως θα εχω θεμα να τις περασω σε αλλο κινητο(εκτος SE). Η οθονη δεν λειτουργει, εχει μια ρωγμη σε σχημα Υ και αρκετα σημεια δεν φαινονται πλεον.. Θα ηθελα να μεταφερω τις επαφες μου στη SIM για να τις περασω σε αλλο κινητο.* Για τα SMS μπορω να κανω κατι? ΥΓ:Ποτε δεν χρησιμοποιησα το SE Suite, συγχωρηστε με για τις αρχαριες ερωτησεις μου. *= Αν δεν τις περασω στη SIM αλλα τις παρω backup στο SE Suite πως θα τις περασω σε κινητο μη SE? Ευχαριστω:) Χρησιμοποιησα το My Phone Explorer και το numpad του, μπηκα στους 2 φακελους με τα SMS που χρειαζομουν και τα μετεφερα προσωρινα στα εισερχομενα(το MPE διαβασει μονο εισερχ.εξερχ.σταλθ.προχειρο), και απο εκει τα περασα στο pc. Ολα καλα για τα SMS υποθετω..αν και ακομα δεν τελειωσε η μεταφορα. Το ιδιο εκανα και για τις επαφες, τις εκτυπωσα σε ενα excel αρχειο να τις εχω καλου κακου.. θα προσπαθησω να τις περασω και στη SIM για να μη τις περασω μια-μια στο επομενο. Το μονο που μενει ειναι να επισκευαστει το τηλ. και να το εχω για 2ο. Αφου εσωσα τις επαφες και τα SMS δεν με πολυκαιει κιολας.. Ουφ..τραβηξα ζορια βραδιατικα!! Το numpad του MPE εσωσε την κατασταση..προσωρινα!
  8. Οκ μολις το αλλαξα και αυτο. Τωρα για την ελληνικη rom...υπομονη:( Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ! ΥΓ: Σωστοτατη η υπογραφη σου, το IQ τους αγγιζει αυτο του μαρουλιου:D
  9. Καλησπερα και καλως σας βρηκα (1ο ποστ) Μια φιλη παραγγειλε απο expansys το htc diamond και μου το εδωσε να της περασω καποια προγραμματα και να της αλλαξω τη γλωσσα των μενου απο αγγλικα σε ελληνικα. Οσο και να εψαξα ομως δεν βρηκα κατι που να αφορα την αλλαγη της γλωσσας, υπαρχει καποιος τροπος? Ισως δεν εψαξα αρκετα, ισως ειμαι στραβος:D Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...