Jump to content

partonkaston

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by partonkaston

  1. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Το έφτιαξα!!!! Και πάλι ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, Είμαι στην cosmote και μπένω στο ίντερνετ μέσω του MyView... Θέλω να μπω και στο Windows Live Messenger. Το πρόβλημα είναι το εξής, Προσπαθόντας να μπώ στο Windows Live Messenger (αφού έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή)μπένωντας στην εφαρμογή μου λέει αυτό : Για την χρήση της εφαρμογής απαιτείται σύνδεση με το δίκτυο της COSMOTE.Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά. Το κινητό μου (K770i) το έχω αγοράσει απο κατάστημα της Vodafone και έχει το λογότυπο της πάνω.... Φταίει αυτό η κάτι άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Καλησπέρα, Είμαι στην cosmote και μπένω στο ίντερνετ μέσω του MyView... Θέλω να μπω και στο Windows Live Messenger. Το πρόβλημα είναι το εξής, Προσπαθόντας να μπώ στο Windows Live Messenger (αφού έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή)μπένωντας στην εφαρμογή μου λέει αυτό : Για την χρήση της εφαρμογής απαιτείται σύνδεση με το δίκτυο της COSMOTE.Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά. Το κινητό μου (K770i) το έχω αγοράσει απο κατάστημα της Vodafone και έχει το λογότυπο της πάνω.... Φταίει αυτό η κάτι άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. Καλησπέρα, Νέος στο σάιτ... Θέλω να βάλω ίντερνετ στο k770i και θα ήθελα να πάρω κάποιες γνώμες απο εσάς, έχω cosmote / whats up και έψαξα λίγο και έμαθα για το cosmote my view και ένα προγραμμα που σου δίνει 40 mb για 4 ευρό?? Αν ξέρει κάπιος ας απαντήσει, ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...