Jump to content

m42melodic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by m42melodic

  1. το εβαλα τελικα σε download mode ειχε φως το δωματιο κ δεν εβλεπα στην οθονη! ειμαι 90% τωρα ! θα κανω κ καπακι hard reset κ ελπιζω το playstore na δουλευει μετα γιατι αλλιως θα το δωσω στο σκυλο μου για παιχνιδι!!
  2. ακομα δεν εχω κατι εχω δοκιμασει πολλα! ολα πανε στραβα! ειναι αυπνος κ κουρασμενος ολη νυχτα παλευω! σε donwloadmode δεν μπαινει! κραταω ενω ειναι σβηστο το + κ - αλλα τιποτα! μεχρι κ τα videakia που βλεπω με οδηγιες στο youtube κολανε στον υπολογιστη δηλαδι ελεος! μουβεριξαν καταρα!
  3. παιδια sos το tablet mou einai v500 4.4.2 k einai root! ξαφνηκα σταματησε να ανοιγει το playstore κ ετσι εκανα επαναφορα εργοστασιακων! παλι ομως δεν ανοιγε !!! Εκει που βγαζει προσθηκη λογαριασμου google ειτε πατησω δημιουργια νεου ειτε υπαρχων λογαριαςμου δεν μπορω να μπω! ενω απο browser μπορω να μπω στο gmail απο την εγκατασταση χρηστη με τιποτα! βγαζει το μηνυμα ( Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστής σύνδεσης του διακομιστή αυτο ενδεχετε να ειναι ενα προσωρινο προβλημα η η συσκευη δεν υποστηριζει υπηρεσιες δεδομενων! κτλ κτλ κτλ! ) λες κ βαζω λαθος τον κωδικο μου! δοκιμασα να φτιαξω νεο λογαριασμο κ οτι κ να εβαλα μου λεει ηδη Χρησιμοποιείτε! ενω παλι απο browser παλι φτιαχνω! το εκανα unroot μεσα απο το supersu μονο! hard reset απειρες φορες επανακινηση κ επαναφορα αρνητε να φτιαξει acound! κ δεν μπορω να μπω playstore με τιποτα! τι εχει γινει ; λογο root κατι εγινε με την rom!??? τι κανω; sos παιδια το χρειαζομε για την δουλεια μου!
  4. Παιδιά έχω μια απορία - πρόβλημα με το vivaz μου... Όταν το κλείνω και κάποιος μου στείλει sms ... όταν το ανοίξω λαμβάνω το sms άλλα δεν γράφει την ώρα που το έστειλε !!! Μονο την ώρα που μου ήρθε... Είναι χαζό τελείως αυτο γιατι δεν ξέρεις τι ώρα σου έστειλαν το μήνυμα... δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις και ούτε είναι θέμα δικτύου (whats'up έχω) ... any ideas??? :(
  5. εχει βρει κανεις καμια ωραια θηκη για ενα τοσο λεπτο κινητο??? εχω φαει το κοσμο και τιποτα...:mad:
  6. Ωραιο κινητο σκεφτομαι να το αγορασω! Ειχα το W910i αλλα εσπασε απο πτωση. Η ερωτηση ειναι εχει τον ιδιο δεκτη σηματος με το w910 και το ιδιο σε ενταση ηχειο? Eιδηκα με το σημα μεσα στο σπιτι μου 3οροφος κιολας ειχα προβλημα επρεπε να παω σε παραθυρο. οσο για το ηχειο διαβαζω οτι εχει 2 ηχεια το t700 αλλα απο ενταση πως παμε? Ειχα μαθει γαμοτο με το ηχειο του w810ι και του w910 δεν το ακουγα!!! Αν εχει ανωτερο δεκτη σηματος και λιγο δυνατοτερο ηχειο να το παρω...αλλιως 50ευρο και new οθονη στο w910i. Τελος σκεφτομαι να το παρω απο μαγαζακι μικρο για πιο φτηνα αλλα χωρις ελληνικο menu με μια αναβαθμυμηση δεν θα ειναι ολα οκ?
  7. HELLO Θα ηθελα να ζητησω help!! και γνωμες για το προβλημα μου... Εκανα ενα ταξιδι στο εξωτερικο και συγκρεμενα σε χωρα 4ζωνης (συμφωνα με τον πινακα της cosmote) πηραν λοιπον την εξηπηρετιση πελατων να μου ανοιξουν το roaming και να ενημερωθω για τις χρεωσεις!! (ειμαι πελατης πανο απο χρονο με λογαριασμους 100ε+το μηνα. Μου απαντησαν οτι ειναι ανοικτο και οτι η χρεωση ειναι 0.60Ε το λεπτο +το καπελο της χωρας... υπολογιζα εγω χοντρηκα 2Ε το λεπτο.(ρωτησα και την εταιρια στο εξωτερικο) ξαφνικα το κινητο μου μετα απο 15 μερες ειχε φραγη.πηρα τηλ την τοπικη εταιρια και μου απαντησαν οτι το προβλημα ειναι απο την χωρα μου. Στελνω συγκενη μου..(του ειπαν τα γνωστα αριθμο ταυτητασ μπλα μπλαα πρεπει να ερθει ο ιδιος να καλεσει απο σταθερο ο ιδιος ...) μετα πολλα τους επησε και του ειπαν οτι σε 15 μερες εχω ξεπερασει τα 1000ευρω και εβαλαν φραγη για λογους ασφαλειας... ???? ο χρονος ομολιας με roaming δεν ξεπερνα τα 170λεπτα οποτε 1000/170=5ευρο το λεπτο??? ειναι δυνατον??? απο την ιδια χωρα στην γερμανια χρεωνουν που ρωτησα αλλους τουριστες το πολλη 3.75 το λεπτο... Σε περιπτωση που δεν εχει γινει λαθος (θα παω στα κεντρηκα μολις γυρισω τι διακονονισμος μπορει να γινει? γιατι δεν ενημερωθηκα για τις χρεωσεις? πως καθοριζουν το οριο ασφαλειας ?:worry: Μαλλον την εχω πατησει χοντρα!!! :cry:
×
×
  • Create New...