Jump to content

superdarth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About superdarth

  • Ημ. Γέννησης 24/01/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

superdarth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σε ευχαριστω πολυ.
  2. Καλημερα παιδες. Εχω το εξης σημαντικο προβλημα. Σημερα ανοιξα το μενου της rom bootleggers και ειδα πως ειχα μια ενημερωση απο τον Ιουνιο. Την κατεβασα (800+MB). Μου εβγαλε μνμ να κανω install και το εκανα. Τελος μου ζητησε να κανω reboot.... και το παρτυ αρχισε!!!! Μετα απο 1 1/2 ωρα συνεχιζα να βλεπω το logo της bootleggers να κανει τις φιγουρες του, αλλα το κινητο δεν ανοιγε..... Ετσι λοιπον μπηκα manual στο TWRP και πατησα να κανω install το bootleggers αλλα παλι τπτ.... Μην πολυλογω, πατουσα απο δω, πατουσα απο κει, τα εσβησα ολα. Οταν γυρισα στο σπιτι αποφασισα να κανω την ολη διαδικασια, να περασω custom rom απο την αρχη, συμφωνα με τον οδηγο που ειχα βρει εδω μεσα και ειχε λειτουργησει αψογα. κανουμε wipes στην twrp (ειμαστε στο slot a) wipe>advanced wipe>τικαρουμε system,cache,dalvic,data>swipe για επιβεβαιωση>πισω>reboot>επιλεγουμε slot b>πισω>reboot>επιλεγουμε bootloader>ξαναδινουμε την εντολη απο cmd να μπουταρει η twrp (ειμαστε slot b)>wipe>advanced wipe>τικαρουμε system,cache,dalvic,data>swipe για επιβεβαιωση>πισω Στο σημειο της εντολης απο cmd, με το που παταω : fastboot boot και σερνω οπως και πριν το img του TWRP, μου βγαζει στην γραμμη εντολων του cmd, " waiting any device"...... εχω κολλησει εκει και δεν ξερω τι να κανω..... Βοηθατε γιατι χανομαστε!!!!!!
  3. Από την στιγμή που δεν ασχολήθηκε ο διαχειριστης (αυτος μένει στον 5ο κ δεν ενοχλείται) κ δεν ήρθε ο ήδη υπάρχων υδραυλικός για το πιεστικο, αποφάσισε η μητέρα μου να πάρει δικό της υδραυλικο. Επίσης ο θόρυβος είναι σαν αυτόν του πιεστικου, οχι σαν χτυπήματα. Αυτό για τα ρολόγια δεν το ξέρω. Δεν ξέρω καν τι προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν αυτά τα ρολόγια. Τελος, ο μειωτης πίεσης δίνει 3,5 bars στον1ο όροφο που απ'οτι μου είπε ο υδραυλικός, λιγο που μίλησα, ειναι υπεραρκετά.
  4. Καλησπέρα σας. Έχω μια ερώτηση για το εξής περιστατικό. Στην πολυκατοικία της μητερας μου, έχουν πιεστικο γενικό (για όλη την πολυκατοικία). Τον τελευταίο μήνα, η μητερα μου, μου είπε πως κάνει θορυβο κ την ενοχλουσε, ειδικά το βραδυ. Ο Διαχειριστης της έλεγε ότι δεν ακουγόταν κάτι το οποίο τελικά δεν ίσχυε γιατί κ εγω ο ίδιος το ακουσα. Τηλεφώνησε η μητέρα μου τον συντηρητής του πιεστικο και της είπε την μια φορα πως είχε πολλή δουλειά, την άλλη φορά πως είναι υπεύθυνος μόνο για την συντήρηση του πιεστικου!!!!!! Η μητέρα μου κάλεσε δικό της υδραυλικο κ της είπε πως δεν έχει πρόβλημα το πιεστικο αλλά οι σωληνώσεις. Συγκεκριμένα από το πέρασμα του χρόνου, άρχισαν να κάνουν θόρυβο κάθε φορά που λειτουργούσε το πιεστικο, μονο οταν τραβάει νερό ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος. Στους άλλους ορόφους δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί η πίεση δεν είναι το ίδιο δυνατή. Της πρότεινε να βάλουν μειωτη πίεσης, κάτω στα κεντρικά ρολόγια, για τον 1ο+2ο όροφο. Η μητέρα μου είπε οκ, το βαλανε και της έδωσε την απόδειξη (150€). Το ερώτημα τώρα, είναι το εξής. Τα έξοδα αυτά θεωρούνται κοινόχρηστα ή θα τα φεσωθει η μητερα μου? Υπενθυμίζω πως ο διαχειριστης δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με το υπάρχον θέμα.
  5. Εγω εχω φαει όλο το απόγευμα πάντως και δεν μπορώ να βρω πως φεύγει το κ@λ@εικονιδιο του ξεκλειδωματος......
  6. Ξεκλειδώνει κανονικά...... Πφφφφφ τι σκάλωμα έχει φάει? Μέχρι πρότινος είχε κάτω, το εικονίδιο του δακτυλικου αποτυπώματος.
  7. Παιδες, εχω στο κλείδωμα οθόνης, την επιλογή με το δακτυλικό αποτύπωμα. Πρόσφατα διαπίστωσα πως αν συρω την οθόνη από κάτω προς τα πάνω ή και αντίστροφα, το τηλέφωνο ξεκλειδώνει χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα. Έχει κανείς καμιά λύση? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να αναφέρω, πως στο κατω μέρος της οθόνης, εμφανίζεται ένα εικονίδιο ξεκλείδωτης κλειδαριάς.
  8. Καλησπέρα παίδες, Έχω εγκατεστημένη την Bootleggers custom ROM. Σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση πως έχω ενημέρωση της ROM. Έκανα στο κινητό, download και μετά πάτησα install. Μετά το install, μου έβγαλε την επιλογή Reboot. Μόλις την πάτησα, ξεκίνησε η διαδικασία, αλλά κόλλησε στο "φόρτωμα" της bootleggers για κανα 3ωρο. Έβαλα το κινητο σε Fastboot Mode και ξαναφόρτωσα την εκδοση Bootleggers που είχα αποθηκευμένη. Για να ξέρω την επομενη φορά... Τί έκανα λάθος???? Thanx Guyz.
  9. Χριστός Ανεστη, ολα οκκκκκκκκκκκκ. τα καταφερα!!!!!! απλα το μονο κακο ειναι πως με την bootleggers , οι google photos app , crashάρουν συνεχως κ δεν ανοιγουν με τπτ...... αντε δωστε μια ακομα χειρα βοηθειας,να τελειωνω ρε παιδια.
  10. https://docs.google.com/document/d/1ApnR6RnYGx0Z5E_N0cxnc8LddPnM_RH_An7JKyH-8J0/edit παιδες εχω εγκαταστησει το twrp. ειμαι στο βημα 5. ποια αρχεια πρεπει να αντιγραψω μεσα στην απ.χωρο του κινητου? μηπως κιολας πρεπει να μετονομασω καποιο? ξεκινησα το ζωον το βημα 6 και οταν εκανα reboot, αρχισε να κανει reboot ολη την ωρα, μονο του. τωρα το ξανα εχω στο βημα 5 και αναμενω οδηγιες. ως το τελευταιο βημα, βλεπω να μας πιανει το καλοκαιρακι......:X:X:X:X
  11. πρωτα απ'όλα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια και υπομονη σας. λοιπον, δυσκολια Νο1 ξεπεραστηκε. εχω τελειωσει με το βημα 2 και κατεβασα το twrp. ξαναεβαλα το κινητο σε κατασταση fastboot (η πρεπει να ειναι στην κανονικη του κατασταση?) τρεχω το img, twrp, με διπλο κλικ και μου βγαζει ενα πινακακι "προγραμμα εγγραφης δισκου των windows" οταν παταω εγγραφη, μου βγαζει "το επιλεγμενο αρχειο εικονας δισκου, δεν ειναι εγκυρο" εκει εχω κολλησει...... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βοηθησες πολυ Δαιδαλε.Thanx
  12. επισης κατι ακομα..... ξεκινησα την διαδικασια συμφωνα με τις οδηγιες και οταν στο CMD, βαζω την πρωτη εντολη , fastboot flashing unlock, μου βγαζει <waiting for any device>. βαζω το κινητο σε λειτουργια fast boot , αλλα τπτ...... δεν κουνιεται φυλλο..... πλιζ χελπ.Τα νευρα μου......
  13. https://docs.google.com/document/d/1ApnR6RnYGx0Z5E_N0cxnc8LddPnM_RH_An7JKyH-8J0/edit?usp=sharing παιδες θα επιχειρήσω να βαλω την bootleggers custom rom. Έκανα επαναφορα ρυθμισεων τις προαλλες και εχει κολλησει το Α2 στο android 9 απο τις 5 Δεκεμβριου. οποτε θα βαλω custom rom. απλα θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια. α) η καρτα sim παιζει ρολο αν ειναι μεσα κατα την διαρκεια της ολης διαδικασιας? β) το κινητο ειναι συνδεδεμενο στο pc απο την αρχη της διαδικασιας ή το συνδεω σε καποια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη? Αυτή την στιγμή, το έχω ξανακάνει reset και εχω κάνει μονο τα βασικά. Δλδ εχω επαναφέρει μονο επαφες και τις standard apps που εχει το κινητο οταν ξεκιναει....
×
×
  • Create New...