Jump to content

dtsipianitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dtsipianitis

  1. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πουθενα ο φακελος!!!
  2. Θα έπρεπε να βλέπω το folder "myflashdisk" όταν ανοίγω τον win explorer? γιατι κατι τετοιο δεν συμβαινει.
  3. papajo, μήπως γνωρίζεις κατι σχετικα!?!!?? Ξεκλειδωσε το,πήγαινε στην my flash disk και παρε το αρχειο Αpshell.ini στο pc σου.Ανοιξε το και δες αν γράφει myflashdisk\MobileNavigator\MobileNavigator.exe το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το my flash disk.
  4. bbbb, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το my flash disk.
  5. Το πρόβλημα δεν είναι όταν κάνεις απενεργοποίηση, αλλά όταν χρησιμοποιήσεις το βελάκι για να επιστρεψεις στο μενου και προσπαθήσεις να ξαναμπείς χρησιμοποιώντας το εικονίδιο "αν συνομιλία". Αν μπεις έτσι και κατόπιν κάνεις απενεργοποίηση, τη δευτερη φορά που θα προσπαθήσεις να το ενεργοποιήσεις δεν θα συνεργάζεται με το τηλ.
  6. Το πρόβλημα δεν είναι όταν κάνεις απενεργοποίηση, αλλά όταν χρησιμοποιήσεις το βελάκι για να επιστρεψεις στο μενου και προσπαθήσεις να ξαναμπείς χρησιμοποιώντας το εικονίδιο "αν συνομιλία". Αν μπεις έτσι και κατόπιν κάνεις απενεργοποίηση, τη δευτερη φορά που θα προσπαθήσεις να το ενεργοποιήσεις δεν θα συνεργάζεται με το τηλ.
  7. Το Bluetooth δουλεύει κανονικά μετά την εγκατάσταση του νέου μενού??? Γιατί εμένα ενώ αναγνωριζει το τηλέφωνο μέσω bluetooth, δεν μπορώ να μιλήσω ούτε να ακούσω είτε από το τηλ. είτε από το gps (Vector 590). Χρειάζεται κάποια ρυθμιση? (Τους ήχους τους έχω ενεργούς). Κατάλαβα τι συμβαίνει. Όταν πατήσουμε το εικονίδιο "αν. συνομιλία" απο το newmenu2 ενεργοποιείται το bluetooth και όταν μας "πετάξει" στο περιβάλλον του "vector" δεν πρέπει να πατήσουμε σύνδεση bluetooth. Βιάστηκα να χαρώ, αφού το χρησιμοποιήσουμε μια φορα, μετα χρειάζεται reset για να ξαναδουλέψει. Υπάρχει κάποια λύση?
  8. Εγκατέστησα το νεο μενου σύμφωνα με τις οδηγίες, φαίνεται να δουλεύει μια χαρά. Το αρχικό μηνυμα σχετικα με την αυτοκαταστροφη με αγχωσε την πρωτη φορα αλλά όλα καλά. Μπορεί να καταργηθει αυτο το μήνυμα?
  9. xroupista σχετικά με την αναβάθμιση στο νέο μενου για το 590, τον παλιό φάκελο skin που βρίσκεται στην SD τον κρατάμε ή δεν χρειάζεται?
  10. Τον παλιό φάκελο SKIN που υπάρχει ήδη στην SD τον κρατάμε ή δεν χρειάζεται?
  11. Γνωρίζει κανείς το λόγο που καταναλώνεται η μπαταρία ενώ το pna είναι κλειστό; Σημ.: Έχω το dest7 και newmenu1
×
×
  • Create New...