Jump to content

Strange_Cargo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Strange_Cargo

  1. καλησπερααα! μια βοηθεια στο φτωχο;;;

     

    http://www.sportdog.gr/article/3816/perierga-diaskedastika-kai-asteia-deite-ta%E2%80%A62 απο 10.45 εως 11.04

    αυτο στην αρχη μου εκανε για apollo440 αλλα δεν.. τελικα κατι τελειως ασχετο πρεπει να ειναι.

     

     

    γεια σας!! ψαχνω ενα ξενο τραγουδι δυστηχως δεν θυμαμαι τον τιτλο ουτε τους στιχους!! θυμαμαι οτι στο βιντεο κλιπ παιζανε παδακια ντυμενοι σαν μεγαλοι τραγουδαγε το κοριτσακι και καλα κ απο κατω καθοντουσταν τα αλλα παιδακια σαν ζευγαρια ... ακουγοταν πολυ φετος το καλοκαιρι παντως... αν υπαρχει καποιος που μπορει να καταλαβε ποιο τραγουδι εννοω ας μου πει εχω σπασει το κεφαλι μου να το βρω και εχω κοληση :( καλα χριστουγεννα σε ολους!!!!!

     

    Επειδή μπορεί να μην είδες την απάντηση του mol από κάτω σου, αφού δεν έκανε παράθεση για να ειδοποιηθείς, και μπορεί να μην κοιτάς γενικότερα όλα τα posts, σου απαντώ κι εγώ:

     

  2. Επίσης ψάχνω και μια acoustic διασκευή από το "Sweet child of mine" που τραγουδάει κοπέλα.Αυτά!

     

    Θέλω να πιστεύω πως ψάχνεις αυτό. Είναι από το αντίστοιχο compilation, το εξώφυλλο του οποίου βλέπεις στο video, και περιέχει κι άλλες διασκευές από Guns 'n' Roses σε αυτό το στυλ. Επίσης έχουν κυκλοφορήσει και 2 τέτοιες συλλλογές με κομμάτια των Rolling Stones, αν σε ενδιαφέρει (Bossa n' Stones 1 & 2). :)

  3. Δεν ειναι dance αυτο.. Και δεν νομιζω να παιζει στα κλαμπ τετοιο κομματι.. Εκτος κι αν κανω λαθος..

    Δεν εχουν βγαλει οι reamonn κομματια?

     

    Εξαρτάται τί εννοείς club. :p Ό,τι θες μπορείς να ακούσεις σε club σε αυτή τη χώρα.. οπότε δεν βλάπτει να το προτείνω.. Για να καταλάβεις, κάποιος μιά φορά έψαχνε το Dolly Song, και έλεγε ότι το άκουσε σε club..

     

    Όσον αφορά τους Reammon τώρα, εμένα προσωπικά δε με αγγίζει κανένα τους κομμάτι..

     

    Cheers. :)

  4. geia sas paidia osoi gnwrizete apo dance skini isws me voi8isete me ena track... 8imamai mono mia frasi apo ta vocals :SET ME FREEEEE...kai meta xwnei to kommati...paizei poli sta club alla den vriskw titlo...thanks

     

    Jam & Spoon feat. Rea Garvey - Set Me Free (Empty Rooms)

     

    http://uk.youtube.com/watch?v=U-nQNC7ncNo

     

    ΠιΕς. Πως γίνεται αυτός ο άνθρωπος όταν δανείζει τα φωνητικά του αλλού να παράγονται μικρά διαμάντια, και στη δική του μπάντα να μην μπορούν να βγάλουν ένα κομμάτι της προκοπής, δεν το έχω καταλάβει.. :confused: (Αυστηρά δική μου άποψη βέβαια..)

  5. Στο μυαλό μου μέσα είσαι...

    Αυτές ήθελα να του προτείνω κι εγώ και με πρόλαβες... :)

    Αν και για να πω την αλήθεια, δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. :O

     

    OFFTOPIC

     

    I wouldn't know γι αυτές των 80's (έχει βγεί και Vol. 2), έχω μόνη αυτή των 90's και μου άρεσε.. :happy: Ειδικά το Creep απο Karen Souza (η οποία είχε πει απίστευτα και το Wild Horses.. ;))

  6. παιδιά, άκουγα τις προάλλες σε ένα μπαράκι γνωστά τραγούδια σε τζαζ εκτελέσεις, όπως περίπου είχε γίνει παλαιότερα με γνωστα τραγούδια στο cd rhythms del mundo. έχετε καμιά ιδέα? έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι

     

    Άν μπορούσες μας πεις μερικά απο αυτά τα γνωστά κομμάτια..

     

    Πάντως δες αυτές εδώ:

     

    Jazz & 80's

    Jazz & 90's

  7. Ας ρωτήσω κι εγώ ένα:

     

    http://www.zshare.net/audio/138858447ef1490c/

     

    Το ψάχνω μήνες τώρα, έχω κάτσει και έχω ακούσει τους στίχους όσο πιο προσεκτικά μπορούσα (δεδομένου ότι το ακούω στη δουλειά να παίζει (και δεν παίζει να βρώ άκρη ποιό είναι απο κάποιον εκεί μιας και παίζει τυχαία playlist στο shuffle με untitles mp3s απο όσο ξέρω)), τους έχω ψάξει και στον γούγλη με όλους τους πιθανούς τρόπους και συνδιασμούς που μπορούσα να σκεφτώ, αλλά αποτέλεσμα, ενα πανέμορφο, ολοστρόγγυλλο 0.. :( Οπότε I guess το μόνο που μένει είναι να ξέρει κάποιος απο σας το κομμάτι (ή να ψάχνει πιο μεθοδικά στον γούγλη απο μένα :O)

     

    thnx in advance.. :happy:

  8. Καμία σχέση...

    "Freddie James - Don't Turn Your Back On Love"

     

    :O I guess βιάστηκα να μιλήσω.. :p

     

    θελω να μου πειτε την πληρη ονομασια του remix tou rise up στο οποιο ακουγεται σε καποια φαση βιολι να παιζει.για να σας βοηθησω ειναι αυτο: http://www.sendspace.com/file/kngexe

     

    Yves Larock - Rise Up (Violinists Vandalism Edit)

×
×
  • Create New...