Jump to content

Strange_Cargo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Strange_Cargo

  1. Επειδή μπορεί να μην είδες την απάντηση του mol από κάτω σου, αφού δεν έκανε παράθεση για να ειδοποιηθείς, και μπορεί να μην κοιτάς γενικότερα όλα τα posts, σου απαντώ κι εγώ:
  2. Θέλω να πιστεύω πως ψάχνεις αυτό. Είναι από το αντίστοιχο compilation, το εξώφυλλο του οποίου βλέπεις στο video, και περιέχει κι άλλες διασκευές από Guns 'n' Roses σε αυτό το στυλ. Επίσης έχουν κυκλοφορήσει και 2 τέτοιες συλλλογές με κομμάτια των Rolling Stones, αν σε ενδιαφέρει (Bossa n' Stones 1 & 2). :)
  3. Εξαρτάται τί εννοείς club. :p Ό,τι θες μπορείς να ακούσεις σε club σε αυτή τη χώρα.. οπότε δεν βλάπτει να το προτείνω.. Για να καταλάβεις, κάποιος μιά φορά έψαχνε το Dolly Song, και έλεγε ότι το άκουσε σε club.. Όσον αφορά τους Reammon τώρα, εμένα προσωπικά δε με αγγίζει κανένα τους κομμάτι.. Cheers. :)
  4. Jam & Spoon feat. Rea Garvey - Set Me Free (Empty Rooms) http://uk.youtube.com/watch?v=U-nQNC7ncNo ΠιΕς. Πως γίνεται αυτός ο άνθρωπος όταν δανείζει τα φωνητικά του αλλού να παράγονται μικρά διαμάντια, και στη δική του μπάντα να μην μπορούν να βγάλουν ένα κομμάτι της προκοπής, δεν το έχω καταλάβει.. :confused: (Αυστηρά δική μου άποψη βέβαια..)
  5. Dolores O'Riordan - Ordinary Day, απο το album Are You Listening?
  6. OFFTOPIC I wouldn't know γι αυτές των 80's (έχει βγεί και Vol. 2), έχω μόνη αυτή των 90's και μου άρεσε.. :happy: Ειδικά το Creep απο Karen Souza (η οποία είχε πει απίστευτα και το Wild Horses.. ;))
  7. Άν μπορούσες μας πεις μερικά απο αυτά τα γνωστά κομμάτια.. Πάντως δες αυτές εδώ: Jazz & 80's Jazz & 90's
  8. Ερμ, θα βγώ εντελώς out of line τώρα και θα υποθέσω ότι υπάρχει μία πιθανότητα να ακούς λάθος και να θες Paul van Dyk - Let Go..
  9. Μόνο και μόνο επειδή λες "πολύ καιρό", τολμάω να προτείνω αυτο: Arno Elias - El Corazon
  10. Αρχαίε έγραψες! :up: Το φαντάστηκα ότι θα είναι ελληνικό αφού δεν βρήκα ίχνος αναφοράς των στίχων στο google.. thnx again! :happy:
  11. Ας ρωτήσω κι εγώ ένα: http://www.zshare.net/audio/138858447ef1490c/ Το ψάχνω μήνες τώρα, έχω κάτσει και έχω ακούσει τους στίχους όσο πιο προσεκτικά μπορούσα (δεδομένου ότι το ακούω στη δουλειά να παίζει (και δεν παίζει να βρώ άκρη ποιό είναι απο κάποιον εκεί μιας και παίζει τυχαία playlist στο shuffle με untitles mp3s απο όσο ξέρω)), τους έχω ψάξει και στον γούγλη με όλους τους πιθανούς τρόπους και συνδιασμούς που μπορούσα να σκεφτώ, αλλά αποτέλεσμα, ενα πανέμορφο, ολοστρόγγυλλο 0.. :( Οπότε I guess το μόνο που μένει είναι να ξέρει κάποιος απο σας το κομμάτι (ή να ψάχνει πιο μεθοδικά στον γούγλη απο μένα :O) thnx in advance.. :happy:
  12. 2 πράγματα μου έρχονται στο μυαλό: 1) Ringside - Tired of Being Sorry και 2) R.E.M. - Drive Όσον αφορά το πρώτο, πρόσφατα το τραγούδισε και ο Enrique, δες κι αυτό .
  13. :O I guess βιάστηκα να μιλήσω.. :p Yves Larock - Rise Up (Violinists Vandalism Edit)
  14. Angela Via - I Don't Care Λίγο γούγλισμα στα lyrics χρειάζεται μόνο και το βρίσκεις και μόνη σου. :)
×
×
  • Create New...