Jump to content

makhst_crypton13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makhst_crypton13

  1. Καλησπερα σας, εγω εχω αρκετα ταχιδακια με παπι μιας και τα περισοτερα απο τα μηχανακια μου ηταν παπια..και ακομα παπι εχω τωρα, το πιο προσφατο ταξιδι ειναι το καλοκαιρι που μας περασε, εγω με crypton x, ο κολητος μου με ενα kawasaki 125 και ακομα ενας μπαρμπας με ενα 125 που ηταν ο πιο κορυφαιος διοτι ηταν μαζι με τη συζηγο και οι 2 αρκετα κιλα αλα το παπι αν και κινεζικο μας ειχε σκισει ολους ακομα και μεγαλες μηχανεσ που ηταν στην πορεια, παντα πρωτος ο μπαρμπας, η διαδρομη ξεκινησε απο την καβαλα πηγαμε παρανεστι εκει σταση για χεκοθραση σε ενα ομωρφο μερος για καφεδακι ολο πρασιναδα εγω ειχα καει απο τον ηλιιο και μου ωαζαν αντηλιακο, απο εκει φευγουμε και παμε προσ κατι βουνα εχασα την μπαλα, δεν ηξερα την διαδρομη απλα ακολουθουσα τους αλους πολα στροφιλικια και δεδομενου οτι δεν ειμαι καλος στησ στροφες εμεινα τελευταιος, ειχα για βοηθεια τον αδερφο ενωσ απο την παρεα με ενα 900 hornet ακολουθοθσε απο πισω για να μην χαθω, γυρισαμε απο τα χωρια, δυσβατο , μακρυχωρι, γραβουνα και καναμε αλη μια σταση για μαμ και στο τελος στην επιστροφη μια στον χρυσανθιδη για παγοτο , απο εκει ο καθενασ εφευγε μονος του για το σπιτι του, βγηκαμε φοτο αναμνηστικες που υπαρχουν στη fb και περιμενουμε την καινουρια μας περιπετεια, λεγανε για σεπτεμβρη τον γυρο της θασου αλα τελικα δεν εγινε ακομα.. Υ.Γ δεν ξερω πως ανεβαζω φωτογραφιες εδω μου ζηταει διευθυνση στο νετ τις εχω αποθηκευμενες στο pc... Υ.Γ2 αν και το μηχανακι το δικο μου ειναι υγροψυκτο μετα απο 200κμ πορεια μου εκανε κατι τρελα με σβησηματα αυτο γιατι καποιος ειπε οτι τα αεροψυκτα ζεσταινωνται ευκολα.....
  2. Φιλε TsernoBill0 υπαρχει και γνησια και μαιμου yoshimura για το παπακι μας η γνησια κανει 350€ και βγαινει σε 2 εκδςσεις η με τσουτσουνι πισω οπου μπωρεις να βαλεις και σιγαστηρα η με carbon στο τελειωμα αλα δεν περνει σιγαστηρα, η μαιμου κανει 55€ ειναι με τσουτσουνι και βγαινει σε νικελ η carbon το τελικο ολοκληρο, δυστυχος δν εχω φοτο να ανεβασω για να σε διαφωτισω καλητερα μεταξυ γνησιας και μαιμους....τεσπα οτι και να βαλεις να θυμασαι οτι αν δεν ριξεις λεφτα σε προγραμμα κ.τ.λ αποδοση δεν θα δεις και 1000€ εξατμηση να βαλεις η να αλαξεις τα παντα επανω, αυτα απο εμενα, η επιλογη ειναι δικη σου ;)
  3. Ποπο τι λες ρε φιλε? 13 χρονια? εγω το ειχα 7 χρονακια μετα το εδωσα γιατι η8ελα χτ 600 να παρω, ειχα μονο 13.000χλμ μανησιο το ειχα σκυλι ηταν, τςρα παλι crypton εχω το χ135. Βαλε motor sport ειναι η πιο υσηχη με την μικρη τρυπα φυσικα..
  4. Εγω δεν θα το εδινα το glx θα το κρατουσα και θα επερνα οτι ηθελα γιατι μηχανακια σαν το glx δεν θα ξαναβρεις, εδω το παλιο το crypton 105 εδωσα ποθ ηταν σκυλι και το μετανιωσα μετα ποθ ξεκινησα να περνω injection.
  5. Αγαπητε kaiba αν εγραφε παντου ανοιξτε ολοι θα αρχιζαν να πειραζαν τα διαφοα μερη της μηχανης αυτα το γραφει για να μην γινετε τπτ απο μη εξουσιοδιτημενα ατομα η ασχετους, οσο για το αν αλαζεις τα υγρα παντου αλαζωνται ακομα και σε μπαταριες που λενε οτι ειναι fix ασχετα αν σου λενε να την αλαξεις αν τα κακαρωσει.
  6. φιλε xrhstos_x λες οτι δεν κανει ελεγχο το injection απο οτι καταλαβα και δεν περνει μπρως το μηχανακι, εφοσον δεν περνει μπρωστα ουτε με τη μανιβελα δεν ειναι θεμα μπαταριας αλα προβληματος του κινητηρα γιαυτο και δεν κανει check το injection και θα πρεπει να πας στην αντιπροσωπεια να το δει.
  7. Ο γλομπος ειναι, αν 8εσ απλα αλαξε εξατμηση και μη πειραζεισ τη μαμα...γνωμη μου παντα γιατι ερχετε και ΚΤΕΟ προσεχως......
  8. ειναι ομως καρμπυρατερ παιδια
  9. Οποτε εσυ θα προτεινες μετατροπη σε καρμπυλατερ παρα εγκεφαλουσ και ολα τα υπολειπα για βελτιωση του crypton μας.
  10. Υπαρχει κανενα σαιτ ποθ δειχνει φωτο? θα θελα να τα δω τα νεα χρωματα, καμια αλη αλαγη εκτως του χρωματος θα εχουν τα καινουρια μοντελα?
  11. Το επομενο βιντεακι δειχνει να περναει τα 180χαω αλα μην τα μπερδευετε αλο μηχανακι το ταιλανδεζικο και αλο το δικο μασ το μπουκομενο εκεινα μανησια 140 χαλαρα τα βγαζουν.
  12. Εγω που το ειχα μαμα τελειως μου εβγαζε τελικη 110κμ.
  13. Για χαλανδρι και β.π δεν ξερω φιλε μου αλα εχει πολες σχολες wing chun στην Αθηνα, εγω ειμαι απο Καβαλα, κανω wing chun 3,5 χρονια εντατικα και τωρα αρχισα παλι μετα απο 6 μηνεσ αποχης λοογ δουλειας, ταυτοχρονα με okinawa tai karate.
  14. Εφω εχω 8500κμ αλα απο τα 3000κμ την ιδια τελικη μου βγαζει ε παπι ειναι οσο για λαστιχα εχω πιο φαρδια απο τα μαμα 2.50 μπρωστα και 2.75 πισω, τωρα για κατι τρελες τελικες που ακους μην δινεις σημασια τουλαχιστον μαμα ολα 120 βγαζουν. FX kai z δεν τα πιανει με τιποτα το χ, ας ειναι μοντελα 10ετιας+ ηταν τα πιο μαματα παπια που βγηκαν ποτε μεχρι σημερα.
  15. Τελειως μαμα το δικο μου τουλαχιστον εβγαλε 120κμ κοντερισια παντα και 110κμ κοντερισια παλι με αλαγη γραναζιου μπροσ πισω μονο ολα τα αλα μαμμα, φυσικα παιζει ρολο του οτι εχει αλαχει και το βαροσ του λιγο απο τα φωτα xenon απο το συναγερμο και αλα προσ8ετα που εχω οπως πισω δισκοφρενο π.χ.
  16. Εμενα μανησιο πηγαινε τοσο αλα δεν ξερω στα ποσα μετρα , με ενα σκαστο ανοιγμα στην εθνικη παντως 110 εβγαζε...
  17. Παιδια δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να ειναι το ιδιο, αν παλι ειναι, τι να πω αφου υπαρχουν μαγκες που μας τα παιρνουν χωρις να παιρνουμε πρεφα τπτ μπραβο τους.
  18. Απο τοτε που ειχα ρωτησει το ειχε γυρο στα 700€ δεν ξερω αν κατεβασε την τιμη τωρα , αλα παλι 140€ ειναι τεραστια διαφορα με του μερεμετσακη.
  19. Αυριο εχουμε κανονισει με τον δασκαλο μας να παμε να δουμε ενα dvd με αγονες Κ1 αν και δεν ειναι η ωασικη μας τεχνη εμεισ κανουμε okinawa karate, απλα μελεταμε τα παντα και απο αλα συστηματα.
  20. Δεν θελω να σασ απογοητευσω αλα το καρμπ γ...ει προχθες με περασε ενα crypton r 115 με διπλο ατομο δεν ξερω φυσικα αν ηταν πειραγμενο, εγω με το crypton x μονος και μανησιος..
  21. Ειναι σκληροσ ο λεβιες δεν εχει σχεση με τα χλμ και εγω που εχω κοντα 6000χλμ ειναι ακομα σκληρο και ποναει το ποδι μου, εχω αλαξει και λεωιε και εβαλα μονο μπρωστα απο χτ, γιατι το πισω μερος μπερδευωταν στο παντελονι μου.
  22. Μια φορα η αστυνομια σε γραφει βαση τα χιλιομετρα του κοντερ σου σε συγριση με του ρανταρ τους που ειναι το ιδιο πανω κατα 5χλμ αρα τι λεμε τωρα?
  23. Εδω το F1z με διπλο ατομο μας εωγαλε τελικη 140κμ πηγαιναμε απο Θεσσαλονικη - χαλκιδικη τερμα με ενα φιλαρακι ... και μιλαμε για F1z 110 γιατι να μην βγαζει τουλαχιστον τοσα το χ ?
  24. Εχω δει βιντεακι με ταυλανδεζικο μηχανακι να βγαζει τελικη απο 140κμ - τερμα να περναει τα 180κμ κοντερισια....
  25. και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω. Εκανα μια δοκιμη και εβαλα Shell V-power και εχω την αισθηση οτι το μηχανακι αποκρινεται πιο γρηγορα. Εχει δοκιμασει κανενας αλλος απο αυτες τις "βελτιωμενες" βενζινες να μας πει αν ειδε διαφορα ή αν ειναι απλα η ιδεα μου; Φυσικα και εχει διαφορα με τη racing ομως οχι την απλη v-power αυτη με τα 100 οκτανια παει μαμιωντας το μηχανακι πεταει......:ninja:
×
×
  • Create New...