Jump to content

kor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kor

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειιά σου φίλε μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε ήχο θέλεις για τα sms αρκεί να κάνεις το εξής: Πίνακας ελέγχου - Συνδέσες - Λογαρ. Μηνυμάτων -Ειδοποίηση !!!!
  2. Καλησπέρα παιδιά!θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν πουλιούνται στην αγορά πενάκια για το p800 πού και σε τι τιμή μπορώ να τα βρώ??είμαι αρκετά απρόσεχτος και έφτασα να ξεμείνω απο πενάκια και τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ!!!Ευχαριστώ πολύ!
  3. Θα ήταν καλύτερα να τσεκάρεις την έκδοση του λογισμικού σου!Και μετα από το site Να κατεβάσεις εκέινο το πακέτο γλωσσών!Γιατί αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν 5 διαφορετικά!Την έκδοση λογισμικού μπορείς να τη δεις ανοίγοντας το παρτάκι και πατώντας "προβολή" στη συνέχεια "πληροφορίες συστήματος" ειναι στην τρίτη καρτέλα εκέι που γράφει "πρόγραμμα"
  4. Καλό μεσημέρι παιδιά!Εχω ένα πρόβλημα:έχω κατεβάσει το magic themes από διάφορα briefcases αλλά το unregister συνεχίζει να υπάρχει!φταίει μήπως η έκδοση λογισμικού?Έχω την R2F την τελευταία νομίζω υπάρχει κάποια λύση?
  5. Καλό μεσημέρι βρε παιδιά!!Υπάρχει καμιά περίπτωση να κάνουμε update το p800 από το p.c μας? Και να μην χρειάζεται να πάμε στο service της Ericsson?
  6. kokkalhs Μόλις στο έστειλα το camcoder!!Καλές βιντεοσκοπήσεις!!
  7. Καλημέρα σε όλους!Μια ερώτηση Θα ήθελα να κάνω υπάρχει κάποιο site η έχει κανείς codes για το το total ir remote?υχαριστώ
  8. Καλημέρα παιδιά μήπως έχει κανείς το Total irRemote v1.04 γιατι έχω προβλήματα με το 1.02!! Ελλαδάρα ολέ!!! Αν θέλετε το mail μου είναι v_kordatos@hotmail.com Ευχαριστω πάρα πολύ ρε παιδιά μπραβο παντα καταφέρνεται να τους ικανοποιείτε όλους!!
  9. Δεν το έχω,το mail μου είναι stm00148@cc.uoi.gr Σε ευχαριστω πολύ παντως "UnReal" είμαι αρκετα καινουργιο και...
  10. Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που μπορει βεβαια να φανεί αστεία!θελω να κάνω αντικατάσταση ενόσ αρχείου που βρίσκεται στο C: του p800 σε ενα φακελο ενοσ προγράμματοσ με ένα αρχείο που έχω στο pc μου!μπορεί κάποιοσ να μου πεί πωσ γίνεται??ευχαριστώ!
  11. Geia sas padia eimai kai ego enas maniakos xristis tou p800!!Eimai ksetrelamenos mazi tou alla tha ithela kati diaforetiko kati ksexoristo stin emfanisi tou menoy toy i kati tetoio!yparxei kapoio programma kapoio skin?thank you eiste apextoi!!!!
×
×
  • Create New...