Jump to content

mrLOGIN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mrLOGIN

  1. Μανδυλας is the best φιλε μου.τουλαχιστον σε εμενα ηταν αψογοι σε ολα.οσον αφορα το τρεμουλο παιζει ρολο η βενζινη αλλα απο οτι εχω ακουσει σε ολα το κανει αυτο αρα πιθανοτερα λειτουργουν ετσι.
  2. Και το μεγαλο αρνητικο πιστευω στο VI ειναι οτι το 2012 οπως αναφερουν τα περισσοτερα περιοδικα σταματαει για να βγει το VII. Παρολα αυτα το VI διαφερει σε τεχνολογια και μικροgadget παρα σχεδιαστικα με το 5 και αυτο το λεω διοτι η αλλαγη του golf4 με το 5 ηταν ενα αλμα σχεδιαστικα.Οπως και να το κανουμε ομως θα ειναι το επομενο best seller στην κατηγορια του οπως ηταν παντα αλλωστε.
  3. Δεν ειναι τιποτα eythimis και εμενα ετσι κανει απλα προσεξε μηπως τριζει η κεντρικη κονσολα γιατι εκει εντοπιστικαν πολλα απο τα μικροτριξιματα της καμπινας στα golf.Οταν το εχεις στο automatic γινεται εναλλαγη του αερα σε διαφορετικα σημεια για την γρηγοροτερη ψυξη της καμπινας και επειδη η ηχομονωση στα golf ειναι πολυ καλη ακους τον ηχο του αερα και γενικοτερα του κλιματιστικου. Ειδε κανεις το "NEO" golf VI. Εμενα δεν μου φανηκε και πολυ νεο παντως.
  4. Εβαλε κανεις κιτ XENON?
  5. Αυξανει καταναλωσει? εισαι σιγουρος eliasj?
  6. Διορθωση μπλε καπνος. δεν πιστευω να ειναι υδρατμοι.μολις το βαζω μπρος και ειναι κρυο τα πρωτα καυσαερια ειναι μπλε.αλλα μετα βγαινει κανονικο.και αυτο μετα το service τον 30000χλμ και αφου το εκαναν αναβαθμιση.δεν ξερω θα παω μανδυλα για ελεγχο επειγοντως. Και κατι ασχετο ακουσα πολυ καλα λογια για το SPRINT BOOSTER. τι γνωμη εχετε? (αυτο που εξαληφει την καθυστερηση του ηλ.γκαζιου)
  7. Μηπως προσεξε κανεις να βγαζει γκρι καπνο μολις το βαζει μπρος και ειναι κρυο?οχι συνεχομενα τα πρωτα καυσαερια.(GOLF TSI 140).
  8. Που εδατε ρε παιδια σπασμενους κινητηρες TSI γιατι εχω ρωτησει παντου τους ψαχνω και δεν τους βρισκω. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω εναν "ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ".ΕΛΕΟΣ
  9. Δεν αντιλεω σωστα τα λες αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις. Ακομα να σου πω οτι εαν αλλαχτει τελικο και καταλυτης μονο γινεται αλλο αμαξι και αυτο το λεω διοτι το εχω σε αρκετα turbo αυτοκινητα(punto gt,subaru imbreza,golf IV 1,8Turbo....) γιαυτον το λογο ψαχνομαι για κανενα καλο τελικο για αρχη.
  10. Πρωτον εμφανισιακα.βλεπεις το tsi με τα 140 ειναι κρυμενη η εξατμιση.δευτερον turbo ειναι οπως και να εχει θα αλλαξει η συμπεριφορα του ως προς την αποδοση και τελος θελω πιο βραχνο μπασο ηχο!! Σε καλυψα? θα με αφησεις να παρω μια εξατμιση?
  11. οχι τιποτα απο ολα αυτα.καμια καλη προταση η εταιρια εαν ξερει καποιος?
  12. Καποια καλη προταση για εξατμιση τελικο (καζανακι) σε TSI με τα 140ps
  13. Μαλλον με την εργασια μαζι. Οι δυο αισθητηρες ειναι δεξια και αριστερα της πινακιδας ενσωματομενοι. Δεν γνωριζω μαρκα ουτε και απο ποιοτητα παντως τους εχω δει σε αρκετα αυτοκινητα
  14. Μην κολλας στην λεξη μικρο η μεγαλο. Στην αντιπροσωπεια οποιος παει παει γνωριζοντας οτι θα πληρωσει παραπανισια χρηματα.Απλα η τεχνολογια αυτου του αυτοκινητου πρωτοεμφανιστικε μολις εναμιση χρονο πριν και λογικο ειναι καποιος να εμπιστευθει την αντιπροσωπεια παρα καποιον για να πειραματιστει πανω στο αμαξι, καθως και αναβαθμισεις που τυχον προκυψουν θα τα εχεις μονο απο αντιπροσωπεια. Τουλαχοστον ο δικος μου λογος.
  15. Τα ανταλλακτικα κοστισαν 168euro δεν τα θυμαμαι αναλυτικα τωρα θα δω το τιμολογιο αλλα εκεινο που ηταν αρκετα ψηλο το κοστος ηταν ενα ξεχωριστο τιμολογιο που εγραφε ΕΛ.LONGLIFE SERV. και το κοστος αυτου στα 118euro. Ρωτησα τον τεχνικο και μου ειπε οτι ειναι οι εργασιες και οι παροχες υπηρεσιων (μλκιες).Τι να κανω θα το υποστω μεχρι να περασουν τα 2 χρονακια και υστερα στον μαστορα της γειτονιας.Παντως να πω και του στραβου το δικιο κανουν καλη δουλεια εκει μεσα και γρηγορη τουλαχιστον στον Μανδυλα.
  16. Ακομα να προσθεσω τιμες για τους νικελ μαρσπιεδες στις πορτες 170euro αισθητηρες παρκαρισματος (2) που ειναι ενσωματωμενοι στο πλαστικο τις πινακιδας 135euro και τελος xenon φωτα που τα περναει ο Μανδυλας 125euro. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ
  17. Σημερα πηγα για το μεγαλο SERVICE (30000) στον Μανδυλα θεσ/νικης και μου εκαναν αναβαθμιση στο λογισμικο του εγκεφαλου. Επισης τους εκανα παραπονα για τριξιμο απο τους αεραγωγους στην καμπινα και μου παρηγγηλαν καινουριο κεντρικο αεραγωγο δωρεαν γιατι καλυπτεται απο την εγγυηση.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FUNS! Οσον αφορα το κοστος του service 286euro (κλαμα)
  18. Μηπως γνωριζει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη μασκας μπροστα απο απλη σε gt sport? Και αν υπαρχουν και εναλλακτικες λυσεις (πατεντα)?
  19. Τις βαλβιδες τις πληρωσες gt_79? Ειχα παρομοιο προβλημα το κολοκαιρι που περασε! Αλλα οταν κρυωνε η τουρμπινα πηγαινε κανονικα. Και επισης μια φορα που ταξιδευα στην εγνατια (θεσσαλονικη-κοζανη) ξαφνικα μπουκωσε το αμαξι πατουσα γκαζι και καμια ανταποκριση. Εκανα δεξια σταματησα η μηχανη δουλευε και απο πισω η εξατμιση εβγαζε πολυ εντονο πυκνο ασπρο καπνο και μυριζε πολυ περιεργα.στο καντραν εβγαλε ενδειξη τον κιτρινο κινητηρα αλλα το αμαξι λειτουργουσε. το μετεφερα με ιντεραμερικαν και στην αντιπροσωπεια ειπαν οτι ειχε μια σποραδικη βλαβη σε μια ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα.στον εφκεφαλο τα εδειξε ολα. Η ΕΙΡΩΝΙΑ ειναι οτι δεν αλλαξαν τπτ το αμαξι λειτουργουσε κανονικα.Τωρα μηπως ειναι αυτο που λες?
  20. καλησπερα σε ολους!! Ειμαι κατοχος ενος golf tsi με τα 140. Σχετικα με την αναβαθμιση θα πρεπει να ενημερωσω τους τεχνικους της αντιπροσωπειας η γινεται σε μοντελα συγκεκριμενης χρονολογιας ?
×
×
  • Create New...