Jump to content

brettone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About brettone

  • Ημ. Γέννησης 30/01/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

brettone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. brettone

    ZTE Axon 7

    Παιδιά είδα κι εγώ την προσφορά στα 330 ευρώ στο kimovil (alixpres) και ψήνομαι τρελά..έχει τρομερές διαφορές με το ευρωπαϊκό ?
  2. Εγώ δεν ξέρω αν έχει 3000 ή 4000 μπαταρία...ξέρω ότι βγάζει μιάμιση μέρα+ με βαριά χρήση και παιχνίδια...
  3. Σήμερα μου ήρθε και η original θήκη... Πολύ καλή ποιότητα και έκατσε τέλεια..
  4. Η μπαταρία του είναι πάρα πολύ καλή και αντέχει... Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετικό κινητό..ειδικά για τα λεφτά του...
  5. Από Ευρώπη στέλνουν φίλε μου.. ?
  6. Αν διαβάσεις το νήμα θα δεις ότι όλοι μιλάνε για ένα πολύ καλό vfm..
  7. Συμφωνώ με τον φίλο...μεγάλα δεν τα λες με τίποτα..με αυτό το 2.5D που έχουν τα καινούργια τηλέφωνα ξεγελιεσαι και νομίζεις πως δεν έχει καθόλου bezels..
  8. ...6 εργάσιμες (10 συνολικά)...
  9. Φίλε το πήρα από εδώ http://www.aliexpress.com/store/product/UMI-Super-Smartphone-4G-LTE-5-5-inch-FHD-1920x1080-IPS-MTK6755-Octa-Core-Android-6/712948_32665869869.html με Singapore post..
  10. viva wallet εμένα δεν πιάνει εδώ και 10 μέρες...και δεν πιάνει γενικά (gearbest, paypall κλπ)...η revolut στο Ali περνάει κανονικότατα...amex δεν βλέπω ούτε εγώ στα options πληρωμής...
  11. Update...Μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα.. Έχουν έρθει OTA δύο αναβαθμίσεις.. Μπαταρία θηρίο (και με βαριά χρήση της γυναίκας) και γενικά η εμπειρία της συσκευής πολύ θετική...μικρό θέμα με τον αναγνώστη δακτυλικων αποτυπωματων ο οποίος δεν πιάνει πάντα με την πρώτη..φωτογραφίες με φως πολύ καλές, χωρίς φως καλουτσικες (δεν είμαι γνώστης όμως)..τώρα αν θα το πρότεινα σε κάποιο φίλο... Ναι.. Είναι ένα καλό εργαλείο και πολύ τίμιο για την τιμή του..στα πολύ θετικά του η ποιοτική αίσθηση που αφήνει όταν το βλέπεις και το πιάνεις στα χέρια σου..
  12. Καλημέρα.. Λοιπόν παιδιά κι εγώ δοκιμάζω εδώ και δύο μέρες να περάσω την viva στο Ali για αγορά (χαμηλής τιμής) αλλά τίποτα... Η πλάκα είναι ότι πριν από λίγες μέρες αγόρασα με τον ίδιο τρόπο στο Ali κινητό και το πήρε μια χαρά.. Καμία ιδέα τι παίζει?
  13. ρε παιδιά υπάρχει πρόβλημα με viva wallet card?...ενώ πριν 12 μέρες αγόρασα με την ίδια κάρτα κινητό, τώρα προσπαθώ να περάσω μια μικρή παραγγελία και δεν μου τη δέχεται?:(
  14. Μάξιμε από ρουταρισμα δεν ξέρω φίλε (αν και θα ήθελα να μάθω) αλλά όσων αφορά το λειτουργικό και το λιτό του θέματος ίσως να έχεις δίκιο.. Μάλλον αυτό είχαν στο μυαλό τους.. Πάντως το θετικό είναι ότι ξεκίνησε από android 6 οπότε το 7 το θεωρώ σίγουρο..
×
×
  • Create New...