Jump to content

sesypos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sesypos

  1. Φιλε μου κατ'αρην να σε ευχαριστησω για τον χρόνο σου.Το θεμα είναι οτι δεν μπορεις να με "πιστεψεις" οτι χρειαζομαι δορυφορικο τηέφωνο,και προσπαθεις να με πείσεις οτι δεν χρειάζομαι!!Δεν ήξερα ότι στο συγκεκριμένο forum θα πρέπει να αποδείξω ότι το χρειάζομαι!!Τελος πάντων.Αφου πρέπει να το αποδείξω,θα το κάνω! Ενας απο το σκάφος θα γίνει μπαμπας,και ότα θα εκδρομή,το παιδί του θα είναι....10 ημερών!!!Φυσικα η γυναίκα του δεν θα ερθει,αλλα είναι αυτονόητο οτι θέλει να εχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυνατότητα επικοινωνίας με την γυναίκα του.Πάει αυτό!! Μέσα στο πρόγραμμα μας,είναι 48-50 ώρες σε μια βραχονησίδα,αρκετα μακριά απο οποιοδήποτε πολιτισμό,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!Για αυτες τις 50 ωρες,η μοναδική λυση είναι το δορυφορικό τηλέφωνο.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ!!!Δεν ανοιξα αυτο το topic,oύτε για να με πείσει καποιος οτι δεν χρειαζομαι δορυφορικό τηλέφωνο,ούτε για να κάνουμε κοινωνιολογική κουβέντα του στυλ "καλα...πως θα φυγει ο φιλος σου με 10 ημερων παιδι?"!!! Η ερωτηση μου είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?Γνωρίζω τί εμβέλεια έχουν τα απλά κινητα,γνωρίζω σε τι απόσταση απο τις κεραίες πρεπεί να είσαι για να εχεις σημα,γνωρίζω την εμβέλεια του VHF,γνωρίζω αν το σκαφος που θα νικοιάσουμε έχει μεσα στον εξοπλισμο του δορυφορικο τηλεφωνο.Γενικά γνωρίζω οτίδήποτε σχετικα με τα gadgets και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σκάφους!!Είναι δυνατον να ρωτάω "που μπορώ να νικοιάσω δορυφορικό τηλέφωνο" και να χρειάζεται να γράψω ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,για να πείσω τον κόσμο εδώ μέσα οτι όντως το χρειάζομαι!!Ήμαρτον!!!Κάνω μια σαφη ερώτηση.Αν κάποιος ξέρει,έχει καλώς.Αν κάποιος δεν ξέρει,δεν χρειάζεται να με ρωτάει γιατί το χρειάζομαι!!
  2. Φιλε μου,τα ιστιοπλοικα εχουνε οντως GPS,με χαρτες της θαλασσας,με τα οποια δεν μπορεις να τηλεφωνησεις ή να σ τηλεφωνήσουν.Εχουν απλως GPS με χάρτες.Ο τρόπος επικοινωνίας που έχουν,είναι VHF,αλλα και εκει υπαρχει προβλημα.Η ενταση δεν είναι αρκετη.Φαντάσου να είσαι στο κατάστρωμα και να έχεις πιεί 9 mojito.Το VHF (που είναι κάτω,μέσα στο σκάφος) δεν το ακούς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Τέλος πάντων,το θέμα μας δεν είναι αυτό!!Το θέμα μας είναι αν γνωρίζει κάποιος αν ενοικιάζονται δορυφορικά τηλέφωνα.Ξέρει κάποιος κάτι?
  3. Με ιστιοπλοικο στις σποραδες,σε μερη που ξερω οτι δεν πιανει κανενα δικτυο.Και εισερχομενες,και εξερχομενες.
  4. Γεια σας παιδια.Χρειάζομαι οπωσδήποτε ενα δορυφορικό τηλέφωνο (irridium ή κάτι αλλο) για μία εβδομάδα το καλοκαίρι.Φυσικά δεν θέλω να αγοράσω και να μου μείνει μετά,καθώς είναι κάτι αρκετά ακριβούτσικο.Μήπως ξέρετε αν μπορεί να νοικιάσει κάποιος από κάπου?Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας παιδια.
×
×
  • Create New...