Jump to content

leoangel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by leoangel

  1. leoangel

    ZTE V889S

    Σε cpuz δειχνει 2 πυρηνες να δουλευουν 'κολλημενα' στα 1000 στο ondemand.Γενικοτερα σαν να μην διαβαζει σωστα τι γινεται. Το ιδιο προβλημα φαινεται και στο linpack σε single και multi βγαζει το ιδιο score.Το ondemand δεν δουλευει σωστα τουλαχιστον σε μενα.
  2. leoangel

    ZTE V889S

    Εχω εντυπωση οτι παιζει bug αν αλλαξεις governor.Με hybrid βγαζει σε geekbench το κιν 308 σε single και 547 σε multicore.Σε ondemand και performance που δοκιμασα βγαζει 310 και σε single kai σε multi που σημαινει οτι δεν δουλευουν και οι 2 πυρηνες.Αν γνωριζει κατι παραπανω κανενας ας γραψει.
  3. leoangel

    ZTE V889S

    Το swap το εβαλα 16mb.Φανηκε να το πηρε.Αλλα επειδη οι εφαρμογες που δοκιμασα δουλευουν κ χωρις swap και επειδη δεν εχω εξωτερικη sd το εβγαλα για να μην την πεθανω στις εγραφες.Αν ηταν βεβαια 4.3 και μετα θα το εβαζα λογο trim αλλα η 4.1 δεν εχει.
  4. leoangel

    ZTE V889S

    Για το low memory: 1.Κατεβαζουμε ram manager pro 2.Αυξανουμε το vm heapsize απο 128(160 το εβαλα εγω) 3. Κανουμε restart 4.Αν θελουμε βαζουμε και σε swap file μερικα mb για να γραφει στην sd οταν ξεφευγει η μνημη Εκανα δοκιμη με 5 tabs στον browser και το beach baggy blitz παιζουν κανονικα χωρις το μνμ low memory. Οποιος εχει βρει ρυθμισεις για ηχειο θα βοηθησει.
  5. leoangel

    ZTE V889S

    Να διαγραφει
  6. leoangel

    ZTE V889S

    Ευχαριστω τον fargded για την απαντηση του.Εχω ηδη σβησει ενα καρο πραγματα με root explorer απο το system/app.Απο εφαρμογες google+,skype,fb,talk,talkback,stock browser,hangouts και αλλα που δεν θυμαμαι.Επισης εχουν φυγει live wallpapers,video wallpapers και αλλη σαβουρα που δεν χρησιμοποιω.Απο service εσβησα και αυτα που μου ειπες(smsreg ,mobilelog ,network log). Να πω οτι και που εφυγαν αυτα το προβλημα με το low memory παραμενει.Ισως να υπαρχει μια μικρη βελτιωση αλλα και παλι δεν ειναι αποδεκτο. Γενικοτερα παντως δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερη αναφορα απο τα μελη σε αυτο το θεμα που ειναι ιδιαιτερα βασικο και απορω μηπως εχω κανει καμια μακακ@@ια εγω.Οποιος μπορει ας δοκιμασει να παιξει beach buggy blitz να μας πει αν παιζει κανονικα.
  7. leoangel

    ZTE V889S

    Βλεπω ακριβως 32 εικονιδια apps στο menu που σημαινει οτι ισως βλεπω και λιγοτερα απο οτι ειναι stock γιατι εχω σβησει fb,skype, g+ ktlp.Δεν ειναι θεμα rom το προβλημα ειναι ξεκαθαρα θεμα ram.Μπορεις να κανεις το εξεις απλο για να το διαπιστωσεις και μονος σου.Βαλε το beach buggy blitz παιχνιδι απο market.Και σου λεω το συγκεκριμενο γιατι σκαι παντα και σιγουρα στο ιδιο σημειο τουλαχιστον σε εμενα απο low memory.Επισης το συγκεκριμενο παιχνιδι παιζει στο galaxy s 1 το οποιο απο τα 512mb εβλεπε 370mb και οχι 472mb που βλεπει το v889s.Επισης και σε xperia neo v με επισης 512mb που βλεπει καπου 340mb.Αυτο που λεω ειναι το εξης οτι παροτι σβηνει σχεδον τα παντα οταν παει να τρεξει το παιχνιδι(η καποια εφαρμογη) δεν φτανει οσο χαμηλα θα επρεπε για να παιξει.Απο οσο εχω παρατηρησει καπου στα 300mb δεσμευμενη λιγο πανω λιγο κατω καπου εκει παντως. Οσον αφορα το ποσο ελευθερη ram βλεπω ανα πασα στιγμη δεν ειναι αυτο το προβλημα γιατι ουτος η αλλιως το android θα κλεισει εφαρμογες στο backround μεχρι να μου δωσει την μνημη που χρειαζομαι μεχρι το σημειο που να μην μπορει να κλεισει αλλες εφαρμογες και εκει βρισκεται ακριβως το προβλημα.Γιατι αλλα κινητα με την ιδια μνημη μπορουν. Σημειωση:δεν σκαλωνω με το game συγκεκριμενα το προβλημα συμβαινει και σε αλλα apps αλλα τυχαια.
  8. leoangel

    ZTE V889S

    Εφτασε το κινητο μετα απο υπομονη 20 ημερων.Παμε να δουμε σιγα σιγα τι θα δουμε.Να σας πω οτι διαβασα και τις 40τοσες σελιδες πριν γραψω και εγω την εμπειρια μου.Λοιπον εχουμε ενα κινητο που κοστιζει 50€ περιπου οποτε ετσι κι αλλιως οι προσδοκιες μου δεν ειναι τοσο μεγαλες.Επισης να αναφερω και στα δωρα των κινεζων που ειναι εξαιρετικα (ειδικα αυτη την γαλαζια πλατη ;) ).Λοιπον αφου τελειωσα με την σαλτσα για να δουμε και το κινητο τωρα. Στα θετικα του σημεια ειναι η οθονη με καλες γωνιες στον οριζοντιο κ μετριες στον καθετο.Η ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη χωρις τριγμους στα πλαστικα και το κινητο κουμπωνει καλα στο χερι με την σαγρε πλατη.Επισης το ακουστικο της συσκευης ειναι αρκετα καλο και καθαρο.Το gps ειναι περαν απο τις προσδοκιες καλο για κινεζικο κινητο με mtk. Στα αρνητικα, ειναι σιγουρα η camera που και 0,3mp να λεγανε οτι ειναι θα το πιστευα.Ειναι απλα απαραδεκτη πρεπει να ειναι νταλα ημερα για να βλεπεται η φοτο .Επισης αρνητικο σημειο θεωρω την μπαταρια του που θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 2ah γιατι 2xa9 στα 40nm καιει οσο να το κανεις.Να αναφερω εδω οτι κραταει πολυ λιγοτερο απο το lenovo a269i (1300mah)που και αυτο εφτασε προσφατα στα χερια μου,και επισης λιγοτερο απο το nexus4(2100mah) που ετσι κιαλλιως δεν φημιζεται για την μπαταρια του.Δεν λεω οτι εχει καποιο προβλημα η μπαταρια απλα τα 1600mah δεν φτανουν.Αρνητικο σημειο ειναι και η ενταση του ηχειου που δεν εχω ασχοληθει με το service menu να δω αν υπαρχει βελτιωση οποτε δεν μπορω να πω γιαυτο.Επισης σημαντικο ειναι να πω οτι το wifi ειναι σχετικα αδυνατο σε σχεση με τις αλλες 2 συακευες που ανεφερα ποιο πανω και το 3g δεν δινει μεγαλες ταχυτητες(nexus 4 7mbit/s dl ,v889s 1,5mbit/s dl διπλα διπλα με vodafone). Το μεγαλυτερο προβλημα ομως που κρατησα για το τελος ειναι rom του κινητου(η multilanguage 4.1.1) οσον αφορα την διαχειρηση μνημης που κανει.Μπορει τα 512 να ειναι λιγα ,αλλα εχουν περασει και αλλα κινητα απο τα χερια μου με την ιδια ram(sgs,xperia neo v) και τετοια χαλια δεν ειχαν.Παροτι βλεπει 472mb ram ,συνηθως εχει γυρω στα 100 και κατι ελευθερη, δεν εχει την δυνατοτητα να πεσει κατω απο 300mb(περιπου) η δεσμευμενη με αποτελεσμα να βγαζει το εκνευριστικο low memory(πρωτη φορα βλεπω τετοιο μηνυμα σε android,σε αλλες συσκευες απλα σε πεταγε ξω) ακομα και στον stock browser με μια καρτελα ανοικτη.Δεν συζηταω για παιχνιδια (beach buggy) ανοιγουν και κλεινουν μεσα σε δευτερολπτα.(Greenified και με root explorer εχουν φυγει fb,google+ και ενα σωρο ακομα αχρηστες εφαρμογες). Θα ηθελα να ρωτησω του χρηστες αν εχουν δοκιμασει lewa4.1.2 η την 4.2.2 απο xperia και να εχουν δει διαφορα στην μνημη.(εχω setarei ηδη σε 4.1.1 +fix battery stats+repartition) . Γενικα το κινητο αξιζει τα λεφτα του παντως.
  9. leoangel

    Lenovo A269i

    Bluetooth no.A269i_s018_131024 εχει σιγουρα bluetooth βεβαια δεν την βρισκω πουθενα.Flashara s021 s020 s019 εκδοσεις που βρηκα παιζανε κανονικα χωρις να εχου bt και fmradio.Επισης flashara και καποια s018(οχι 131024 καππια του σεπτεμβριου) και το κινητο δεν ανοιγε καν.Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι θεμα hw και οχι sw και οτι εχουν κανει μπινια στις νεωτερες παρτιδες για να ριξουν το κοστος.Λυση παντως δεν βλεπω να βρισκεται γιατι κανεις δεν πολυ ασχολειται με αυτο το κινητο.Κριμα!!
  10. leoangel

    Lenovo A269i

    Λοιπον το πηρα και εγω το κινητο.Εμενα ηρθε κανονικα με multilanguage.Ομως για καποιο λογο φαινεται οτι κυκλοφορουν διαφορετικα firmware στο κινητο και αυτο που εχουμε δεν εχει bluetooth και fmradio.Κατεβασα και εβαλα και το τελευταιο που βρηκα 310113 εκδοση που ειχε αγγλικα και κινεζικα και παλι τα ιδια.Εχω φαει ολο το internet να βρω εκδοση που να τα εχει.Εχω ξενερωσει απιστευτα γιατι το fmradio το ηθελα.Απο κει και περα το κινητο την παλευει μια χαρα παρα τα 256 ram ειναι σε επιπεδα galaxy s που ειχε 512 αλλα εβλεπε 370 περιπου αλλα λογο μεγαλυτερης αναλυσης ηταν στα ιδια.Βασικα παιχνιδια κ εφαρμογες τρεχουν αρκετα καλα(κατοχος nexus 4 επισης).Τα χαλια σημεια του ειναι η οθονη κ η καμερα απο τα οποια η αληθεια ειναι οτι τα περιμενα και χειροτερα.Επισης παρα την μικρη εσωτερικη μνημη βαζεται ανετα καμια 25αρια εφαρμογες(οχι τιποτα τεραστια games).Α επισης πολυ θετικο σημειο ειναι η μπαταρια του που βγαζει ενα 6-7ωρο screentime με μια καρτα βεβαια η δοκιμη.Θετικο επισης το δυνατο σημα και στο δικτυο και στο wifi.Αυτα απο μενα.Αν καποιος εχει βγαλει ακρη με bluetooth και fm ή αν καποιος τα εχει στο κιν του θα βοηθησει με τις πληροφοριες του!
  11. Ναι ειστε καλα παιδια.Ημουν ετοιμος να το παραγγειλω οταν μπηκα στο forum και διαβασα ολα αυτα που λετε.Το κινητο δειχνει να ειναι τελειως μπουρ@@λο.Κριμα και σαν τιμη/αποδοση ειναι φοβερο.Απορω πως κ το πουλανε κ τα επωνυμα κινεζομαγαζα.
  12. leoangel

    Lenovo A269i

    Fm radio εχει η συσκευη?gps?Θελω να το παραγγειλω αλλα οι πληροφοριες στο internet ειναι οτι ναναι.Τα 256mb ram ποσο χαλια ειναι(ανοιγεις εφαρμογη κ οταν την κλεινεις εχει κλεισει ο launcer)?
  13. leoangel

    ZTE V889S

    Βαλε greenify η κανε disable εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις απο ρυθμισεις->εφαρμογες.Μην χρησιμοποιεις autokillers γιατι ειναι τελειως αχρηστοι,γιατι ανοιγουν και κλεινουν ολη την ωρα τι εφαρμογες(κυνηγι φαντασματων!!) εχοντας περισσοτεη ωρα load το cpu και λιγοτερη μπαταρια.
×
×
  • Create New...