MobilesNews

Έσκασε! Νέο Poco Pad με LCD display στις 12,1″ και Snapdragon 7s Gen 2!

0

Στην σημερινή της παρουσίαση νέων συσκευών, η Poco μας ενθουσίασε όχι μόνο με την ανάδειξη των πολύ ικανών της μοντέλων F6 και F6 Pro, αλλά και με την αποκάλυψη του πρώτου “Poco” tablet! Το όνομά του είναι το Poco Pad, φυσικά, και έχει σχεδιαστεί τόσο για business όσο και για… pleasure. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια συσκευή με το δικό της μοναδικό χαρακτήρα, αντιθέτως θα τολμήσουμε να τονίσουμε πως το εν λόγω tablet έχει κάτι περισσότερο από μια μικρή ομοιότητα με το Redmi Pad Pro.

Το Poco Pad έχει οθόνη 12,1” τεχνολογίας LCD στα 120Hz με ανάλυση 2,5K και 68 δισεκατομμύρια χρώματα (12-bit). Η μέγιστη φωτεινότητα είναι 600 nits και σε χαμηλότερα επίπεδα οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία χωρίς τρεμόπαιγμα με DC dimming.

Η Poco αναφέρει ότι αυτό το tablet είναι βελτιστοποιημένο τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία, επομένως επέλεξε μια αναλογία διαστάσεων 16:10, η οποία επιτυγχάνει μια καλή ισορροπία μεταξύ των δύο. Από την ψυχαγωγική πλευρά των πραγμάτων υπάρχουν τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos, ενώ η οθόνη υποστηρίζει Dolby Vision για εικόνα υψηλότερης ποιότητας κατά τη steaming μετάδοση βίντεο.

Μιλώντας για αναπαραγωγή περιεχομένου, θα ήταν καλό κάπου εδώ να μιλήσουμε και για την επιλογή μπαταρίας των 10.000mAh, μέσα στο tablet με διάρκεια 16 ώρες συνεχούς προβολής βίντεο. Η φόρτιση γίνεται στα 33W και η Poco λέει ότι 15 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για 26 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

Στον εσωτερικό κόσμο του Poco Pad, βρίσκεται ένα chipset Snapdragon 7s Gen 2 που χρησιμοποιείται επίσης στο Poco X6. Εδώ συνδέεται με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά οι άνθρωποι με τεράστιες ψηφιακές συλλογές και όσοι users λατρεύουν το content creation, θα χαρούν να ακούσουν ότι το tablet υποστηρίζει κάρτες microSD έως 1,5 TB.

Όντας ένα προϊόν της Xiaomi, δεν θα μπορούσε παρά να τρέχει HyperOS, το οποίο προσφέρει μερικές μοναδικές λειτουργίες με ένα συνοδευτικό HyperOS smartphone. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταδώσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας στο tablet. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να σύρετε και να αποθέσετε πράγματα μεταξύ του tablet και του τηλεφώνου (κείμενο, αρχεία, εικόνες), αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κοινόχρηστο πρόχειρο για αυτό. Ένα άλλο στοιχίο της συσκευής που έχερι προσεχθεί είναι ότι το tablet δύναται να συνδεθεί στο τηλέφωνό σας με ένα γρήγορο άγγιγμα.

Σαν αισθητική και μόνο εικόνα, το Poco Pad δείχνει κομψό γιατί διαθέτει ένα  μεταλλικό ενιαίο σώμα με πάχος 7,52 mm και βάρος 571 γρ. Έρχεται σε γκρι και μπλε χρώμα.

Στα θετικά αξίζει να αναφέρουμε ότι συμπεριλαμβάνεται η ύπαρξη ενός ειδικού πληκτρολογίου-θήκη της Poco για επιπλέον προστασία εν κινήσει, αλλά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το tablet για εργασία, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το πληκτρολόγιο Poco Pad. Υπάρχει επίσης ένα Poco Smart Pen, για τη λήψη σημειώσεων, αλλά και για να κάνετε τα δικά σας σκίτσα.

Το Poco Pad είναι διαθέσιμο σήμερα με αρχική τιμή 300$ (υπάρχει μόνο η μία έκδοση, 8/256 GB). Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω προσφορά αρχικής κυκλοφορίας, το Pad θα πωλείται στην κανονική τιμή των 330$. Και αν θέλετε να αγοράσετε ένα από τα συνοδευτικά αξεσουάρ, το κόστος του πληκτρολογίου ανέρχεται στα $80, το S Pen στα $60 και η θήκη μόλις στα $20.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like