MobilesNews

Αρχίζουν οι διαρροές για το Google Pixel 7 Pro

0

Ανεπίσημα είχε λεχθεί πως άρχισαν οι προετοιμασίες για το Pixel 7 και τώρα συνεχίζεται αυτό το “παιχνίδι” με τις διαρροές και ο Steve Hommerstoffer ισχυρίζεται πως πλέον το ριζικά ανανεωμένο design που γνωρίσαμε στην προηγούμενη γενιά, απλά εξελίσσεται περαιτέρω.

Αν υποθέσουμε ότι ο Steve Hemmerstoffer, γνωστός και ως @OnLeaks, θα αποδειχθεί αξιόπιστος στην τελευταία του αποκάλυψη, όπως πολλές φορές στο παρελθόν, το όνομα του παιχνιδιού φαίνεται να είναι εξέλιξη και όχι η επανάσταση φέτος για την Google.
Αυτά τα ευκρινέστατα και πολύ πειστικά renders που βασίζονται σε σχέδια CAD φαίνεται να επιδεικνύουν μια γνώριμη συνολική σχεδίαση. Υπάρχει μια κεντραρισμένη οπή, αρκετά λεπτά πλαίσια οθόνης και μια χαρακτηριστική μονάδα πίσω κάμερας, που είναι ωστόσο καλύτερα ενσωματωμένη στο πλαίσιο του Pixel 7 Pro από το προηγούμενο 6 Pro.
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτό το υποτιθέμενο μοντέλο δείχνει να επηρεάστηκε σχεδιαστικά από τη σειρά Galaxy S21 όσον αφορά την μονάδα κάμερας, κάτι που είναι κάπως ειρωνικό δεδομένου ότι η Samsung ακολούθησε μια διαφορετική κατεύθυνση με το νέο S22 Ultra.
Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για το vanilla Pixel 7, με τη μεγαλύτερη πίσω διάκριση μεταξύ των δύο μοντέλων να είναι ένας τρίτος αισθητήρας εξοπλισμένος με δυνατότητες τηλεφακού περισκοπίου στην έκδοση Pro. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι λίγο νωρίς για να γνωρίζουμε ή ακόμα και να κάνουμε εικασίες σχετικά με τις προδιαγραφές απεικόνισης, αλλά ο κύριος αισθητήρας θα συνοδεύεται σχεδόν σίγουρα από έναν αποκλειστικό υπερ-ευρυγώνιο φακό στο πίσω μέρος τόσο του Pixel 7 όσο και του 7 Pro.
Εν τω μεταξύ, οι φημολογούμενες συνολικές διαστάσεις του Pro 7 είναι 163 x 76,6 x 8,7 mm, σχεδόν ίδιες με τις διαστάσεις του 6 Pro, υποδηλώνοντας έντονα ότι το μέγεθος οθόνης και η χωρητικότητα μπαταρίας θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητα.
Κυρτές οθόνες για πάντα!
Είτε τους ενοχλεί κάποιους είτε όχι, οι καμπύλες οθόνες είναι εδώ για να μείνουν, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα smartphones εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Με διαγώνιο μεταξύ 6,7 και 6,8 ιντσών, αυτό το συγκεκριμένο OLED beaut είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα διατηρήσει την υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz του προκατόχου του και άλλες προδιαγραφές, εστιάζοντας πιθανώς στη βελτίωση μιας ήδη εξαιρετικής εμπειρίας θέασης.
Μένει να δούμε επίσης πόσο γρήγορο θα είναι και το Tensor SoC δεύτερης σε σύγκριση με το Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm και το επερχόμενο θηρίο A16 Bionic της Apple. Μια άλλη λεπτομέρεια για το δίδυμο Pixel 7 θα είναι αναμφίβολα το λογισμικό της Google, το οποίο σίγουρα χρειάζεται δουλειά όσον αφορά τόσο τη σταθερότητα όσο και τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη.
Όσον αφορά τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά, είμαστε περίεργοι εάν το Big G έχει σχέδια να συμμετάσχει στους νέους πολέμους των megapixel εναντίον εταιρειών όπως η Motorola στην ατελείωτη αναζήτηση της τελειότητας της κάμερας.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like