AppsDealsNews

Αποκτήστε το Microsoft Office 2021 Pro για πάντα μόνο με 14,13€ καθώς και άλλα προγράμματα με έκπτωση έως και 62%

0

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου Office είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της Microsoft και είτε είστε φοιτητής είτε επαγγελματίας, χρειάζεστε το Office για να σας βοηθήσει στη μελέτη αλλά πιθανόν και στην εργασία σας.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Office. Υπάρχει αρχικά η συνδρομητική έκδοση του Microsoft 365 για την οποία χρειάζεστε μια συνδρομή για να τη χρησιμοποιήσετε, ενώ υπάρχει η κλασσική έκδοση της σουίτας Office όπου χρειάζεται να πληρώσετε μόνο ένα εφάπαξ ποσό και στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς.

Ποιες όμως είναι οι πιο δημοφιλείς εκδόσεις; Αρχικά το Office 2021 Home and Business, το οποίο είναι καλύτερο για νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να απολαμβάνουν όλες τις κλασικές εφαρμογές του Office και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook. Στη συνέχεια υπάρχει η έκδοση Home and Student που έχει σχεδιαστεί για οικογένειες και φοιτητές που θέλουν να χρησιμοποιούν όλες τις βασικές λειτουργίες που προσφέρει η σουίτα Office για τα μαθήματά τους. Τέλος το Office 2021 Professional είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη και πρακτική επιλογή μεταξύ των 3. Οι λειτουργίες του είναι πιο πλήρεις και ισχυρές και αποτελεί μια πιο οικονομική επιλογή για ιδιώτες ή επιχειρήσεις.

Όπως γνωρίζετε, η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι 439,99$ Ευτυχώς, η Keysfan κυκλοφόρησε το Office Special Promotion,  προσφέροντας το πιο πρόσφατο Office 2021 Pro για μόνο 27,36 €, το οποίο σας εξοικονομεί περισσότερο από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft των 439,99$. Εάν πάλι οι νέες δυνατότητες του Office 2021 δεν σας εντυπωσιάζουν, το Office 2019 είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή με μόνο 12,29€!

Είτε επιλέξετε το Office 2021 είτε το Office 2019, το σύστημά σας θα πρέπει να τρέχει τα Windows 10 ή Windows 11. Το Keysfan παρέχει επίσης μια σούπερ έκπτωση στο λειτουργικό σύστημα Windows και μπορείτε να αγοράσετε τα κλασικά Windows 10 για μόλις 6,14 € τα οποία υποστηρίζουν δωρεάν αναβαθμίσεις στα Windows 11!

Εκτός από το βασικό λογισμικό, μπορεί επίσης να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Ashampoo PDF Pro 3 για να επεξεργαστείτε τα PDF και τα Word έγγραφα σας! Το MacBooster 8 είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης Mac που αναζητά και σας βοηθά να απαλλαγείτε από μεγάλα και παλιά αρχεία που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο δίσκο στον υπολογιστή σας. Κάντε κλικ στο Office Special Promotion για περισσότερο λογισμικό και προσφορές!

Windows & Tools Special Sale

Έκπτωση 62% σε Office και Bundles (Κωδικός κουπονιού: SKF62)

-50% σε περισσότερα Windows Version (Coupon Code: SKF50)

Γιατί να επιλέξετε το Keysfan;

  • Εξοικονομήτε χρήματα:Μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Office! Θα λάβετε επίσης όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας από τη Microsoft.
  • Νομιμότητα της άδειας χρήσης:Κάνετε λήψη του λογισμικού απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και, στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό. Το προϊόν είναι 100% γνήσιο. Οι άδειες της Keysfan είναι νόμιμες και η Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια που πωλείται.
  • Υποστήριξη πελατών 24/7:Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε από τα πακέτα λογισμικού της Keysfan, δικαιούστε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση ή τη χρήση αυτών των πακέτων. Επίσης η Keysfan παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής!
  • Ασφάλεια:Το Keysfan είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας λογισμικού από την Keysfan και, στη συνέχεια, να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο!

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας: Support@Keysfan.com

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysfan, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Support@Keysfan.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like