AppsNews

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών στην web έκδοση του Google Photos

0

To Google Photos στην web έκδοσή του αποκτά κάτι ξεχωριστό ή καλύτερα κάτι που ζητούσαμε συνεχώς, επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εικόνων από τον υπολογιστή. Η νέα λειτουργία θα σας επιτρέψει να επιλέξετε φακέλους για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και θα ανεβάσει αυτόματα τις εικόνες σε αυτούς όταν επισκέπτεστε τη σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Προηγουμένως, όταν χρησιμοποιούσατε την web έκδοση του Google Photos, έπρεπε να επιλέξετε και να ανεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο εικόνες από τον υπολογιστή σας, εάν επιθυμούσατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τους στο cloud. Αυτή η ταλαιπωρία δεν είναι υφίσταται πια σε αυτήν τη νέα ενημέρωση που θα σας επιτρέψει να αυτοματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία.

Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας φακέλων μεταβαίνοντας στη διεύθυνση photos.google.com και μεταβαίνοντας στη νέα επιλογή “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φακέλων”, που βρίσκεται στο μενού “Μεταφόρτωση”. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν φάκελο και να παρέχετε άδεια προβολής αρχείων στον φάκελο κάθε φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα.
Εφόσον κάνετε τις ρυθμίσεις σας, η δυνατότητα θα εμφανίσει τον επιλεγμένο φάκελο στο αναδυόμενο παράθυρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φακέλου. Το παράθυρο θα δείξει το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας και τον αριθμό των αρχείων που έχουν μεταφορτωθεί. Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε να αφαιρέσετε τον επιλεγμένο φάκελο κάνοντας κλικ στο κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα του.
Ωστόσο, για να λειτουργήσει, πρέπει να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Google Photos κάθε τόσο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φακέλων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like