MobilesNews

Το τελευταίο βίντεο teaser του Honor Magic7 Pro δείχνει τη νέα τετραπλή κάμερα

0

Αυτή την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η διαξεγωγής μιας νέας εκδήλωσης από την Honor με αφορμή την ανάδειξη της επόμενης σημαντικής έκδοσης του λογισμικού Android, MagicOS 9.0. Την Τετάρτη της αμέσως επόμενης εβδομάδας, η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης τις πρώτες ναυαρχίδες που θα χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό – τη σειρά Honor Magic7.

Η Κινεζική εταιρεία μας πρόσφερε ακόμη και μια γρήγορη ματιά σε ένα από τα τηλέφωνα, το Honor Magic7 Pro. Ακολουθεί το teaser βίντεο, το οποίο δείχνει το χαρακτηριστικό σχήμα υπο-πλαισίου της κάμερας που είδαμε επίσης στο Magic6, αλλά τώρα με τέσσερις φακούς αντί για τρεις.

Αυτό το χρώμα ονομάζεται “Moon Shadow Grey” και εμπνεύστηκε από την πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας A Trip to the Moon.

Αυτό που δεν σας δείχνει το βίντεο είναι το μπροστινό μέρος – μπορείτε να το δείτε (σε σχηματική μορφή) στο εγχειρίδιο χρήσης. Όπως το Magic6 Pro, το Magic7 Pro θα έχει μια οπή σε σχήμα χαπιού με αισθητήρα 3D ToF για ασφαλή αναγνώριση προσώπου.

Η πίσω κάμερα θα προσφέρει οπτικό ζουμ 6x και υβριδικό ζουμ έως και 100x. Όπως μπορείτε να δείτε στο σχηματικό, η επάνω αριστερή μονάδα έχει τον τετράγωνο φακό που είναι χαρακτηριστικός των μονάδων περισκοπίου.

Το εγχειρίδιο χρήσης δείχνει επίσης τη θέση των πλαϊνών πλήκτρων, τη θύρα USB-C (η οποία χειρίζεται επίσης ενσύρματα ακουστικά, δεν υπάρχει υποδοχή 3,5 mm) και τη διπλή θήκη nano-SIM (δεν υπάρχει υποδοχή microSD).

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like