MobilesNews

Τοποθετήκε και επίσημα η Samsung λέγοντας πως μας φέρνει ένα νέο Galaxy στις 21 Οκτωβρίου

0

Άλλο ένα νέο τηλέφωνο Galaxy ετοιμαζόμαστε να δούμε από την Samsung στις 21 Οκτωβρίου. Οι νοτιοκορεάτες δεν αποκάλυψαν το όνομα του προϊόντος, αλλά πιθανότατα θα δούμε το φημολογούμενο Galaxy Z Fold Special Edition να αποκαλύπτεται την επόμενη Δευτέρα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο teaser που κοινοποίησε η Samsung παρακάτω:

Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτό το επερχόμενο αναδιπλούμενο θα ονομάζεται Galaxy Z Fold Special Edition ή Galaxy Z Fold6 Special Edition. Ωστόσο, μια εικόνα που διέρρευσε αποκάλυψε ότι το smartphone θα είναι πιο λεπτό από το τυπικό Galaxy Z Fold6.

Συγκεκριμένα, το νέο Samsung Galaxy Z Fold6 Special Edition λέγεται ότι είναι 4,9 mm λεπτό όταν ξεδιπλώνεται και 10,6 mm λεπτό όταν είναι διπλωμένο. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα έρχεται με το Snapdragon 8 Gen 3 SoC, μια κύρια κάμερα 200MP και μια βαθμολογία IP48. Η οθόνη εξωτερικά θα έχει διαγώνιο 6,5″, ενώ η αναδιπλούμενη οθόνη θα έχει διαγώνιο 8″.

Με την αποκάλυψη μόλις τέσσερις ημέρες μακριά, υπάρχει λίγη αναμονή για να μάθουμε τα πάντα για αυτό το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like