AppsNews

Samsung: Ενισχύει τις επιλογές προσαρμογής Good Lock με το One UI 7

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Βασιλιάς των επιλογών προσαρμογής, θεωρείται το One UI skin της Samsung και τώρα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google Lock για να προσαρμόσετε περαιτέρω το Galaxy τηλέφωνο σας ώστε να το κάνετε αποκλειστικά δικό σας.

Και τώρα, η κορεατική εταιρεία λέγεται ότι εργάζεται για να κάνει το Good Lock ακόμα πιο ισχυρό με το One UI 7, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση θα προσθέσει περισσότερες επιλογές προσαρμογής στο Good Lock, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμογών Home Up.

Στην απέραντη ​​ζούγκλα του διαδικτύου, ανακαλύφθηκαν μερικά screenshots της ενότητας Home Up Good Lock του One UI 7. Τα στιγμιότυπα περιγράφουν λεπτομερώς τις νέες σε βάθος επιλογές προσαρμογής της εφαρμογής που προετοιμάζει η Samsung.

Η λειτουργία Home Up Good Lock είναι υπεύθυνη για την παροχή επιλογών προσαρμογής για το πρόγραμμα εκκίνησης One UI σε τηλέφωνα Galaxy. Αυτήν τη στιγμή, σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τη διάταξη των πρόσφατων εφαρμογών, να αλλάξετε το μέγεθος πλέγματος της αρχικής οθόνης ή της οθόνης εφαρμογών, να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος του φακέλου και πολλά άλλα.

Με το One UI 7, θα έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το κινούμενο σχέδιο χειρονομιών για το σπίτι. Θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ “Pixel by Pixel” και “The scent of a certain fruit”  – το οποίο φαινομενικά θα μεταβεί σε ένα κινούμενο σχέδιο που μοιάζει με iPhone.

Σας παρέχεται επίσης μια επιλογή “Simple tuning” που σας επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα κινούμενης εικόνας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η ρύθμιση “Advanced tuning” σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια κάθε κινούμενη εικόνα συστήματος ξεχωριστά, παρέχοντάς σας επιλογές όπως η διάρκεια, η κλίμακα, το θάμπωμα και άλλες.

Με βάση όλα τα στιγμιότυπα οθόνης που διέρρευσαν, φαίνεται ότι το One UI 7 θα φέρει την προσαρμογή σε ένα νέο επίπεδο, ενισχύοντας τη μονάδα Home Up του Good Lock.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like