MobilesNews

Apple: Μας πείθει πως το iPhone 16 Pro θα μας κάνει κινηματογραφιστές του Hollywood

0

Ως ένα προιόν που μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά, το iPhone 16 πρέπει να λάβει μεγαλύτερης δημοσιότητας και γι΄αυτό η Apple φροντίζει μα τπ κάνει πράξη με μια σειρά από sport. Αυτό συνέβη με τις δυνατότητες του ολοκαίνουργιου πλήκτρου Camera Control και τώρα η εταιρεία ανέβασε μια νέα διαφήμιση, η οποία φιλοδοξει να αναδείξει το νέο iPhone ως ένα εργαλείο για τους επαγγελματίες κινηματογραφιστές του Hollywood.

Το εν λόγω τηλεοπτικό σποτ εστιάζει στη λήψη βίντεο σε αργή κίνηση, Cinematic 4K 120fps, συγκεκριμένα, στο Dolby Vision, στο νέο iPhone 16 Pro. Όπως εύκολα μπορείτε να δείτε και να αντιληφθείτε, η συγκεκριμένη διαφήμιση επιχειρεί να μας καθοδηγήσει πραγματικά στο γενικό νόημα ότι τα νέα iPhone μπορούν να τραβήξουν εξαιρετικής ποιότητας βίντεο σε αργή κίνηση, για αυτό και η λέξη “Cinematic ” σίγουρα δεν έχει επιλεχθεί τυχαία.

Και πάλι, όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις διαφημίσεις, να έχετε κατά νου ότι υπήρχαν ομάδες επαγγελματιών στα παρασκήνια, επαγγελματίες με επαγγελματικό εξοπλισμό λήψης (και φωτισμού), παρόλο που χρησιμοποιήθηκαν μονάδες iPhone 16 Pro. Οπότε το “Hollywood in your pocket” είναι λίγο πολύ μια υπερβολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το υλικό είναι κακό.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like