AppsNews

iOS 18.1 beta 6: Ίσως διαθέτει εναλλαγή δορυφορικής συνδεσιμότητας μέσω του “Κέντρο Ελέγχου”

0

Ειδική νέα ρύθμιση φαίνεται πως θέλει να προσθέσει η Apple μέσω του iOS 18.1 beta 6 και αφορά την εναλλαγή της δορυφορικής συνδεσιμότητας στο iPhone 14 και νεότερα μοντέλα. Αυτή η νέα εναλλαγή θα επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν με μη αυτόματο τρόπο τη δορυφορική συνδεσιμότητα, παρέχοντας περισσότερο έλεγχο σε αυτήν τη δυνατότητα. Προηγουμένως, η δορυφορική συνδεσιμότητα μπορούσε να γίνει εναλλαγή μόνο εντός της μονάδας συνδυασμένης συνδεσιμότητας στο “Κέντρο Ελέγχου”.

Η προσθήκη αυτού του διακόπτη δορυφορικής συνδεσιμότητας ακολουθεί την εισαγωγή των αποκλειστικών εναλλαγής του “Κέντρου Ελέγχου” για συνδεσιμότητα Wi-Fi και VPN στο iOS 18 .1 beta 5. Αυτές οι αλλαγές υποδηλώνουν ότι η Apple συνεχίζει να βελτιώνει εμπειρία του “Κέντρου Ελέγχου” στο iOS 18 .1.
https://twitter.com/aaronp613/status/1841183287387308107
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά την κυκλοφορία νέων beta για τα watchOS, tvOS και visionOS, η Apple δεν κυκλοφόρησε το iOS 18 .1 beta 6 αυτήν την εβδομάδα. Ο λόγος για αυτήν την καθυστέρηση παραμένει ασαφής, αλλά θα μπορούσε να οφείλεται σε σφάλμα της τελευταίας στιγμής ή στην απόφαση της Apple να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της υποψήφιας νέας λειτουργίας. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα αρκετές ενημερώσεις που προκάλεσαν το πάγωμα ή την αχρηστία των συσκευών, η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του iOS 18 .1 beta 6 θα μπορούσε να είναι μια θετική εξέλιξη. Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να δώσει στην Apple περισσότερο χρόνο για να δοκιμάσει διεξοδικά την ενημέρωση και να διασφαλίσει τη σταθερότητά της.
[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like