MobilesNews

Μιμείται σε πολλά το Oppo Find X8 την τελευταία ναυαρχίδα της Apple, το iPhone 16 Pro

0

Τον άλλον μήνα ξεκινά στην Κίνα η νέα εμπορική πορεία της σειράς Find X8. Οι προηγούμενες φήμες υποδηλώνουν ότι η συσκευή θα διαθέτει ανανεωμένο εντελώς επίπεδο σχέδιο και ένα “Quick Button” που θα πρέπει να μιμείται το νέο κουμπί λήψης της σειράς iPhone 16. Υπάρχει μια νέα σύγκριση με τη σειρά iPhone 16 με τον τρόπο μιας εικόνας που δείχνει τα πλαίσια οθόνης του Find X8.

Στα social media, ο ιδρυτής της OnePlus και Chief Product Officer της Oppo, Pete Lau μοιράστηκε μια εικόνα αυτού που φαίνεται να φανερώνει το νέο Oppo Find X8 δίπλα σε ένα iPhone 16 Pro. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι ποιο – το iPhone 16 Pro βρίσκεται στην κορυφή ενώ το Find X8 στο κάτω μέρος. Η εστίαση εδώ είναι στα πλαίσια και το πιο σημαντικό πώς το τηλέφωνο της Oppo φαίνεται να έχει παρόμοια, αν όχι πιο λεπτά bezels γύρω από την οθόνη σε σύγκριση με την ναυαρχίδα της Apple.

Εμείς κρατάμε επίσης την αναφορά που έκανε νωρίτερα ο διάσημος IceUniverse, λέγοντας πως το Find X8 διαθέτει πλαίσια ίσου πλάτους των 1,45 mm, τα οποία θα το έκαναν το τηλέφωνο με τα λεπτότερα πλαίσια στην αγορά μόλις κυκλοφορήσει.

Φαίνεται ότι η Oppo πρόκειται να ανταγωνιστεί ακόμη περισσότερο τη ναυαρχίδα της Apple, καθώς οι προηγούμενες φήμες δείχνουν επίσης ότι το Find X8 θα αποκτήσει το δικό του Dynamic Island και μαγνητική ασύρματη φόρτιση αντίστοιχη όπως το MagSafe της Apple.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Find X8 θα κυκλοφορήσει με επίπεδη οθόνη LTPO OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz. Το τηλέφωνο αναμένεται να είναι μία από τις πρώτες συσκευές με το επερχόμενο chipset Dimensity 9400 της MediaTek. Θα διαθέτει επίσης μια κύρια κάμερα 50MP, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 50MP και μια κάμερα με ζουμ περισκοπίου 3x. Επιπλέον, θα υπάρχει μπαταρία 5.600 mAh με ενσύρματη φόρτιση 100 W.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like