MobilesNews

Την τέταρτη θέση κατέλαβε το iPhone 16 Pro Max στην λίστα κατάταξης του DxOMark

0

Όπως πάντα υπήρχε μια σχετικά μικρή αγωνία από πλήθος κόσμου για την βαθμολογία που θα αποδώσει η ομάδα του DxOMark στο νέο Apple iPhone 16 Pro Max σχετικά με τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Η νέα συσκευή, η οποία διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 48MP, έναν αισθητήρα εξαιρετικά ευρείας εμβέλειας 48MP και έναν αισθητήρα τηλεφακού 12MP, έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για την αξιολόγηση της απόδοσής της σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και διάφορα πιθανά σενάρια λήψης.

Συνολικά, το iPhone 16 Pro Max έχει κερδίσει 157 πόντους και αυτό το σκορ το κατατάσσει στην τέταρτη θέση στο τμήμα τηλεφώνων με κάμερα Ultra Premium, μετά από συσκευές όπως το Honor Magic 6 Pro, το Google Pixel 9 Pro XL και το Huawei Pura 70 Ultra.

Τι ξεχώρισε το DxOMark σε αυτή τη συσκευή και ποια η κριτική τους

Το iPhone 16 Pro Max έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης στο κομμάτι καταγραφής βίντεο μεταξύ διαφόρων smartphones. Ξεπερνά ακόμη και τους πιο κοντινούς ανταγωνιστές του ως προς τη συνολική ποιότητα βίντεο, χάρη στην εξαιρετική σταθεροποίηση, την ιδανική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και την ακρίβεια χρωμάτων. Οπότε λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, η ομάδα του DxOMark θεωρεί πως εδώ έχουμε την τέλεια εγγραφή βίντεο!

Στην συνέχεια, αν καταλαβαίνουμε πως το iPhone 16 Pro Max μπορεί να μην προηγείται στις βαθμολογίες φωτογραφιών, εξακολουθεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, ειδικά σε συνθήκες με καλό φωτισμό. Το σύστημα αυτόματης εστίασής του είναι γρήγορο και ακριβές και η απόδοση χρωμάτων είναι φυσική.

Μια αρνητική εντύπωση που αποκόμισε η ομάδα αξιολόγησης χρησιμοποιώντας το νέο iPhone 16 Pro Max, έχει να κάνει με τους περιορισμούς στο ζουμ. Υπάρχει μια αισθητή πτώση στην ποιότητα της εικόνας κατά τη μεγέθυνση πέραν του 2x και ο εξαιρετικά ευρυγώνιος αισθητήρας, παρόλο που είναι υψηλής ανάλυσης, δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο λεπτομέρειας με τον κύριο αισθητήρα. Ωστόσο, νυχτερινή λειτουργία της συσκευής είναι αποτελεσματική, αλλά εισάγει περισσότερο θόρυβο και μικρότερη λεπτομέρεια σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές. Επίσης, για όσους δίνουν προτεραιότητα στη λήψη πορτρέτων και λήψεων δράσης, η γρήγορη αυτόματη εστίαση και η ακριβής έκθεση του iPhone 16 Pro Max το καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή.

Συνολικά, το iPhone 16 Pro Max είναι ένα καλά κατασκευασμένο τηλέφωνο με κάμερα που υπερέχει στο βίντεο και προσφέρει σταθερή απόδοση φωτογραφιών. Ωστόσο, οι χρήστες που αναζητούν την απόλυτη καλύτερη ποιότητα εικόνας σε όλα τα επίπεδα ζουμ μπορεί να βρουν άλλες επιλογές πιο κατάλληλες.

[via]

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like