MobilesNews

Ακολουθεί το πρώτο βίντεο-teardown του iPhone 16 Pro

0

Ξεκίνησαν τα μεγάλα κανάλια τεχνολογίας στο YouTube να δημοσιεύουν κάποια πρώτα σύντομα βίντεο παρουσιάσεων/reviews αναδεικνύοντας τα πλεονεκατήματα και μειονεκτήματα των νέων μοντέλων της σειράς iPhone 16. Την Παρασκευή 20/09/24 είχαμε την εκκίνηση πωλήσεων για τα νέα μοντέλα της Apple σε σε όλο τον κόσμο και τώρα έχουμε το πρώτο teardown βίντεο του iPhone 16 Pro.

Αυτό το βίντεο αποσυναρμολόγησης μας βοηθά να ρίξουμε ενδελεχή ματιά στο εσωτερικό της συσκευής και όλα ξεκινούν με την αφαίρεση πρώτα του πίσω μέρους όπως για τα περισσότερα τηλέφωνα. Σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro, η μητρική πλακέτα του διαδόχου του είναι μικρότερη και πιο πυκνή και η συνολική διάταξη είναι αρκετά διαφορετική. Υπάρχει επίσης καλύτερη απαγωγή θερμότητας, αλλά οι επισκευές μπορεί να είναι πιο δύσκολες λόγω του στενότερου χώρου.

Η διάταξη της κάμερας είναι μεγαλύτερη στο iPhone 16 Pro από ότι ήταν για τον προκάτοχό του, χάρη στη συμπερίληψη του τηλεφακού κάμερας περισκοπίου 12 MP. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η μπαταρία των 3.582 mAh του iPhone 16 Pro είναι 9,4% μεγαλύτερη από την κυψέλη των 3.274 mAh του 15 Pro. Είναι επίσης εγκλωβισμένο σε ένα ατσάλινο κέλυφος (σε αντίθεση με το iPhone 15 Pro), το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη διάχυση της θερμότητας.

Το εσωτερικό κέλυφος του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γραφίτη. Η Apple λέει ότι το νέο πλαίσιο βελτιώνει τη θερμική απόδοση έως και πέντε φορές. Το κουμπί Camera Control δεν αφαιρείται, καθώς είναι συγκολλημένο με λέιζερ. Από την άλλη, το ευέλικτο καλώδιο της θύρας φόρτισης έχει διαχωριστεί από το μικρόφωνο, επομένως η δυνατότητα επισκευής έχει βελτιωθεί από αυτή την άποψη.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like