MobilesNews

Αποκαλύφθηκαν οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας της σειράς iPhone 16

0

Δεν θέλει η Apple να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της και έτσι πρέπει πάντα να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές για να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες, όπως πιστοποιήσεις ρυθμιστικών φορέων, teardown, τέτοια πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για την πρόσφατα ανακοινωθείσα μοντέλα της σειράς iPhone 16, αλλά τώρα έχουμε επιτέλους τους ακριβείς αριθμούς από τη βραζιλιάνικη ρυθμιστική αρχή Anatel.

Έτσι τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το iPhone 16 έχει μπαταρία 3.561 mAh, αύξηση 6,3% σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το iPhone 16 Plus έχει μπαταρία 4.674 mAh, αύξηση 6,6%. Το iPhone 16 Pro έχει μπαταρία 3.582 mAh, αύξηση 9,4% από το iPhone 15 Pro και το iPhone 16 Pro Max διαθέτει κυψέλη 4.685 mAh, αύξηση 5,5% από το iPhone 15 Pro Max.

Ναι, υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής όσον αφορά την αύξηση σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα και μιλάμε για το iPhone 16 Pro. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες συσκευές δεν έχουν πολύ καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας – χάρη στα chip’s A18 και A18 Pro που χρησιμοποιούνται και τις θερμικές βελτιώσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό, τόσο το iPhone 16 Pro όσο και το Pro Max έχουν σημαντικά καλύτερη διάρκεια ζωής από προκατόχους παρά τις μικρές (και διαφορετικές) αυξήσεις στην απόλυτη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν την ταχύτερη φόρτιση MagSafe 25 W  με την προϋπόθεση ότι αγοράζετε έναν από τους νέους φορτιστές MagSafe της Apple για να επωφεληθείτε από αυτήν τη νέα δυνατότητα. Θα χρειαστεί επίσης να το συνδέσετε σε τροφοδοτικό 30W. Οι νέες συσκευές μπορούν επίσης να φορτίσουν έως και 45 W μέσω USB-C.

Τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι διαθέσιμα σήμερα σε όλο τον κόσμο.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like