AppsMobilesNews

Κόλλησε το λογισμικό του iPhone 16; Μπορείτε να το αποκαταστήσετε ασύρματα!

0

Η μόνη λύση που υπάρχει εναλλακτικά για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα υλικολογισμικού, όπως επίμονες εκκινήσεις ή bricking με το iPhone σας, είναι να συνδέσετε μέσω καλωδίου το κινητό σε υπολογιστή ή Mac και να επαναφέρετε το υλικολογισμικό του με το iTunes. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το 9to5Mac, τα νέα μοντέλα iPhone 16 θα μπορούν να επαναφέρουν το λογισμικό τους ασύρματα, χάρη στο RecoveryOS. Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέπει την ασύρματη επαναφορά του iPhone 16 από άλλο iPhone ή iPad με iOS 18/iPadOS 18.

Πάει καιρός που το RecoveryOS είναι διαθέσιμο σε συσκευές Apple Watch και Apple TV και είναι καλό που βλέπουμε την Apple να το φέρνει επιτέλους στην πιο δημοφιλή συσκευή της – στο iPhone. Σύμφωνα με τη νέα αναφορά, οι χρήστες του iPhone 16 θα μπορούν απλώς να τοποθετήσουν τη συσκευή τους που επηρεάζεται πάνω από ένα άλλο iPhone ή iPad (συνδεδεμένο σε Wi-Fi και Bluetooth), το οποίο στη συνέχεια θα κατεβάσει την πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του iOS και θα τη μεταφέρει ασύρματα στο επηρεασμένο iPhone.

Τα νέα μοντέλα iPhone 16 φέρονται να συνοδεύονται από ένα αποκλειστικό  recovery partition που διαχειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία, ακόμη και αν το κύριο partition του iOS δεν έχει εκκινηθεί. Μένει να δούμε αν το RecoveryOS απαιτεί πρόσθετες δυνατότητες υλικού και αν θα φτάσει σε παλαιότερα iPhone και iPad.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like