AppsNews

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κάνουν λήψη apps από καταστήματα εφαρμογών τρίτων 16/09

0

Ακολουθώντας την ίδια τακτική με εκείνη που εφαρμόστηκε στην πλατφόρμα iOS για λήψεις εφαρμογών από διάφορες πηγές, τώρα η ίδια δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε χρήστες iPad στην ΕΕ από την επόμενη εβδομάδα.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να χρησιμοποιούν καταστήματα εφαρμογών τρίτων για λήψη εφαρμογών στα iPad τους. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η υποστήριξη για καταστήματα εφαρμογών τρίτων θα ενσωματωθεί στο iPadOS 18, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα. Επιπλέον, οι εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης iPadOS θα μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές μηχανές που δεν είναι του Safari.

Αυτά τα χαρούμενα νέα είχα ανακοινωθεί τον Μάιο και τώρα είναι επιτέλους είναι στο κατώφλι για να γίνουν πραγματικότητα.

Φυσικά η Apple δεν το κάνει από την καλοσύνη της, είναι απλώς μια συνέπεια της υιοθέτησης αυστηρότερων κανονισμών από την ΕΕ που στοχεύουν να σπάσουν το μονοπώλιο της Apple και άλλων τεράστιων παικτών όπως αυτή. Η Apple στην πραγματικότητα αναγκάστηκε να θεσπίσει αυτές τις νέες πολιτικές.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like