AppsNews

Μέσω ενημέρωσης, το Voice Memos της Apple αποκτά απλή εγγραφή πολλαπλών κομματιών

0

Προσεχώς να περιμένετε από την Apple μια νέα ενημέρωση για τη δημοφιλή εφαρμογή Voice Memos που φέρνει την εγγραφή πολλαπλών κομματιών, κατά κάποιο τρόπο. Ανακοινώθηκε φετινή εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 16 και φαίνεται αρκετά προσεγμένο.

Το demo δείχνει έναν κιθαρίστα να απλώνει ένα κομμάτι και μετά, απλά, να τραγουδά από πάνω του. Όλα αυτά αντιμετωπίζονται μέσω της εφαρμογής. Φαίνεται ότι η μαγεία σταματά σε δύο κομμάτια, αλλά υπάρχει μια απλή διεπαφή επεξεργασίας που σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές σε κάθε επίπεδο.

Υπάρχει επίσης κάποια αλγοριθμική και μηχανική εκμάθηση mojo, καθώς η επίδειξη δεν δείχνει τον χρήστη να φορά ακουστικά όταν τραγουδάει πάνω από το κομμάτι της κιθάρας. Παλιά, το να κάνεις overdubs χωρίς ακουστικά θα ήταν ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης σε μια τρομακτική εμπειρία κακοφωνίας και έντονου θορύβου.

Η Apple δεν ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η δυνατότητα ή για ποια μοντέλα iPhone θα είναι διαθέσιμη. Η νέα σειρά iPhone που ανακοινώθηκε πρόσφατα διαθέτει μια νέα σειρά μικροφώνων, η οποία θα μπορούσε να ενεργοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like