GadgetsNews

Φουτιριστικές gaming συσκευές μας έδειξε φέτος η Tecno στην IFA ’24, ενώ επικεντρώθηκε και στο νέο της ΑΙ Vision

0

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η #IFA Berlin 2024 και εκεί βρίσκεται μεταξύ άλλων καταξιωμένων εταιρειών και η Tecno, όπου παρουσίασε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες AIoT και έξυπνες συσκευές της, με στόχο τη διαμόρφωση ενός πιο έξυπνου και συνδεδεμένου μέλλοντος!

Με τον τίτλο “Καινοτομία για το μέλλον”, η εταιρεία άνοιξε την δική της συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε πρωτοποριακές καινοτομίες που ξεπερνούν τα όρια της τεχνολογίας. Τα βασικά σημεία περιλαμβάνουν το AI Vision της Tecno, τον πρώτο στον κόσμο υδρόψυκτο mini υπολογιστή παιχνιδιών και ένα AR gaming set , τα οποία συμβάλλουν σε ένα εντυπωσιακό οικοσύστημα προϊόντων.

Για αρχή, η Tecno μας παρουσίασε το ΑΙ Vision, ένα σύστημα που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και έχει σχεδιαστεί προκειμένουν να βελτιώσει την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και να συμβάλει ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές. Πιο ειδικά, το σύστημα εστιάζει στην “Πρακτική τεχνητή νοημοσύνη” προσφέροντας δυνατότοητες όπως μετάφραση γλώσσας για την μειοψηφία μιας τοπικής ομάδας και ενσωμάτωση με τοπικές εφαρμογές ώστε να βοηθήσει τους χρήστες σε κάθε τους καθημερινή εργασία.

Μέσα στα βασικά στοιχεία περιλαμβάνεται το αναβαθμισμένο Ella AI Assistant για προγραμματισμό και εργαλεία ΑI Writing για διαχείριση περιεχομένου. Αργότερα, θα δούμε την Tecno να μεταφέρει το AI Vision σε αρκετές της συσκευές, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του χρήστη.

Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε και το Megabook T16 Pro 2024 Ultra, τον πρώτο της φορητό υπολογιστή που τροφοδοτείται με τεχνολογία ΑΙ και φέρει επεξεργαστή Intel Core Ultra 7. Εδώ οι προηγμένες δυνατότητες ΑΙ περιλαμβάνουν το ΑΙ Image Generation και το AI Capilot που παρέχουν δημιουργικές λύσεις για κάθε ανάγκη, κάτι ιδανικό για επαγγελματίες και φοιτητές. Επιπλέο, αυτό το laptop υπόσχεται να προσφέρει μια βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Mega Mini Gaming, απλά ακαταμάχητο!

Εξέχουσα θέση στο εκθεσιακό περίπτερο της Tecno φέρει το νέο της Mega Mini Gaming G1, το μικρότερο υδρόψυκτο gaming mini PC στον κόσμο, όμως ανεξάρτητα από τις συμπαγές του διαστάσεις, δεν λείπουν τα ισχυρά εξαρτήματα από αυτό, όπως είναι ένας επεξεργαστής Intel Core i9-13900H, GPU Nvidia GeForce RTX 4060 και τεχνολογία DLSS 3 για μέγιστη απόδοση gaming υψηλής απόδοσης!

Οι ακραίες θερμοκρασίες εδώ δεν αποτελούν πρόβλημα, αφού υπάρχει εξελιγμένο σύστημα ψύξης με χάλκινη ψύκτρα και διπλούς ανεμιστήρες, φωτισμός RGB, προσαρμογέςα GaN 330W και υποστήριξη Thunderbolt 4.

Τώρα η τεχνολογία AR αποκτά περισσότερο νόημα

Τίποτα δεν σταματά την Tecno, έδειξε κάτι ακόμη συναρπαστικό…. το Pocket Go που συνδυάζει γυαλιά AR με μια φορητή συσκευή Windows, δημιουργώντας το πρώτο σετ παιχνιδιών AR στον κόσμο. Η συσκευή χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία παρακολούθησης κεφαλής και αλγόριθμους δόνησης για μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Στο νέο αυτό ζεύγος γυαλιών AR Pocket Vision θα βρείτε μια οθόνη micro-OLED 0,71 ιντσών που προσομοιώνει τηλεόραση των 215 ιντσών από απόσταση 6 μέτρων, προσφέροντας γραφικά που μοιάζουν με κινηματογράφο!

Ως προς την κατασκευαστική του δομή. το Pocket Go διαθέτει επεξεργαστή AMD Ryzen 7 8840HS για τέλεια ποιότητα υψηλού gaming. Ακόμη, έχει Joysticks Hall Effect και Triggers ενισχύοντας την όλη εμπειρία του παίκτη. Φέρει αντικαταστάσιμη μπαταρία 50Wh και σύστημα ψύξης υπολογιστή.

ΑΙοΤ συσκευές για κάθε σύγχρονη ανάγκη

Εκτός από τις καινοτομίες στον τομέα του gaming και AI, η Tecno επιδεικνύει και ένα ευρύ φάσμα ΑΙοΤ στο οικοσύστημά της στην φετινή IFA. Η εταιρεία έδειξε μια ποικιλία τέτοιων έξυπνων προιόντων, όπως το True 1 Air TWS και τα ακουστικά FreeHear 1 με μεγάλη ευκολία στην συνδεσιμότητα!

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like