MobilesNews

Βάλανε το χεράκι τους τα παιδιά από boy band TXT και η Samsung δημιούργησε νέο ύμνο της σειράς Galaxy

0

Ποικιλία δημοσιευμάτων που συνοδεύτηκαν από διαρροές εικόνων, προδιαγραφών και άλλων στοιχείων για το Galaxy Z Flip6 μας απασχόλησαν αρκετούς μήνες, όμως την περασμένη εβδομάδα η συσκευή παρουσιάστηκε με μεγάλη μπαταρία και βελτιωμένες κάμερες. Τώρα η Samsung κυκλοφόρησε τον νέο ύμνο της επωνυμίας Galaxy “Open Always Wins”, που τραγουδάει το συγκρότημα K-pop boy Tomorrow X Together (γνωστό και ως TXT).

Οι ίδιοι οι καλλιτέχνες έχουν επίσης εγγραφεί ως Galaxy Ambassadors και το Z Flip6 θα διαπιστώσετε πως προβάλλεται πολλές φορές στο βίντεο του νέου κομματιού.

Το μουσικό βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από το Παρίσι και το Λος Άντζελες, τις επόμενες δύο πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου η εταιρεία θα είναι παρούσα ως μεγάλος συνεργάτης. Αθλητές από την Team Galaxy εμφανίζονται επίσης στο βίντεο, εξασκώντας αυτό που κάνουν καλύτερα – surfing, skateboarding και breakdancing.

Αν έχετε την περιέργεια να δείτε το βίντεο, να ξέρετε πως είναι διαθέσιμο στα YouTube, Spotify, Melon, Genie, Bugs, Flo και Vibe. Υπάρχει επίσης μια χορευτική πρόκληση για να το ακολουθήσει, ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο “να δείξουν την υποστήριξή τους και να επευφημήσουν για τους αγαπημένους τους αθλητές”.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like