MobilesNews

Έναν τεράστιο κύκλο αναβάθμισης αναμένει η Apple μετά την κυκλοφορία του iPhone 16

0

Σε αποκαλύψεις που κάνει η επενδυτική εταιρεία Wedbush, σχολιάζει και λέει πως η Apple αναμένει τεράστια αύξηση πωλήσεων με τη νέα σειρά iPhone 16. Οι αναλυτές προβλέπουν μια “μνημειώδη” ζήτηση και έναν “μαζικό κύκλο αναβάθμισης” που οδηγείται από την AI (Apple Intelligence).

Η εταιρεία στήριξε τις προβλέψεις της στους δικούς της ελέγχους στην αλυσίδα εφοδιασμού στην Ασία. Δήλωσε ότι η Κίνα είδε το τελευταίο τρίμηνο αρνητικά σημάδια ανάπτυξης για το iPhone. Μια ανατροπή θα γίνει τον Σεπτέμβριο, όταν θα κυκλοφορήσουν οι νέες συσκευές iPhone 16.

Επίσης, η Wedbush αποκάλυψε ότι εάν η Apple εφαρμόσει τις δυνατότητες AI και στις 2,2 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές, θα γίνει ο φύλακας των καταναλωτών και θα ωθήσει τους προγραμματιστές AI να ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο ενσωμάτωσης που ανακοίνωσε η Apple με το ChatGPT του OpenAI.

Άλλες εταιρείες που θα ενταχθούν σε αυτό το μονοπάτι θα δημιουργούσαν μια “ροή εσόδων τεχνητής νοημοσύνης με πολλαπλούς άξονες” που θα πρόσθετε 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια ανάπτυξη για την Apple. Απροσδιόριστες ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων που θα αύξαναν τόσο τις υπηρεσίες της Apple όσο και τις πωλήσεις υλικού και φυσικά όλα αυτά θα συνοδεύονταν από μια υψηλότερη τιμή μετοχής της εταιρείας.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like